Creatief voor goede doelen | Geld inzamelen
 
 

Creatief voor goede doelen

Help ons heel veel mensen blij te maken!

Stichting Creapower organiseert jaarlijks een activiteit waarbij zo'n 60 (dit jaar zelfs 75) deelnemers, 12 uur lang creaties maken voor een goed doel. Dit jaar gaan we aan de slag voor de kinderoncologie van het Prinses Maxima Centrum (chemomutsjes, kralenkettingzakjes en sondezakjes) en voor Stichting Pheron (gehaakt aandenken aan overleden kindje). 

Afgelopen jaren hebben we voor heel diverse doelgroepen creaties gemaakt. Bijvoorbeeld potloodtassen als kadootje voor kinderen van de Voedselbank, droomdekens voor ernstig zieke kinderen, tastkussens voor dementerenden, medicijntasjes voor vrouwen met borstkanker, troostvriendjes voor zieke kinderen, verkleedkleding voor jongeren in een woonzorgcentrum, gehaakte inktvisjes voor premature babytjes en nog vele anderen.  Op onze website zie je uitgebreid verslag van alle goede doelen: www.creapower.nl 

Stichting CreaPower draait geheel op vrijwilligers en sponsors. Voor onze activiteiten zoeken wij zoveel mogelijk sponsoren voor de materialen, locaties, versnaperingen, etc. Dat lukt best aardig, maar met zoveel vrijwilligers (en dus ook heel veel creaties die gemaakt worden) begint de bodem van onze kas nu toch echt in zicht te komen. En natuurlijk willen we het komende jaar (en liefst nog jaren) blijven bestaan, zodat we nog heel veel mensen blij kunnen maken met onze creaties. 

Draag jij de doelen van CreaPower een warm hart toe en kan jij een kleine bijdrage missen om de activiteiten van CreaPower te ondersteunen? Steun ons dan!Met de donaties die binnen komen kunnen we:

* gericht materialen inkopen voor de jaarlijkse CreaPower activiteiten die we vanuit het bestuur organiseren in maart NL Doet dag en voor andere CreaPower dagen die worden georganiseerd, zodat we zo goed mogelijk aan kunnen sluiten bij de wensen van de goede doelen die we steunen;

* het kunnen verzorgen van een lunch en avondmaaltijd voor de hardwerkende vrijwilligers (we hebben een eigen keukenbrigade die dit verzorgt) 

* de jaarlijkse vaste lasten van de Stichting bekostigen (denk aan website en bankkosten). 

 

Alvast hartelijk dank voor je bijdrage!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

21 donaties
€ 436,00
Doel: € 500,00
87%

Deze actie is gesloten.