Creatief voor goede doelen in NL

Creatief voor goede doelen in NL | Geld inzamelen
 
 

Update 11-3-2022
Er is € 900,-- gedoneerd. Daar zijn we ontzettend blij mee. Hiermee kunnen we dit jaar en komend jaar de marathon organiseren. Iedereen ontzettend bedankt voor de bijdrage. 

****************   

Al 10 jaar zetten we ons in voor vele goede doelen in nederland. Met onze handgemaakte creaties hebben we al vele mensen blij gemaakt. Dat willen we graag blijven doen! 

Steun ons daarom dit jubileumjaar met een Creapower-tientje!
(minder of meer mag natuurlijk ook 😉)

---------------------------------------------------- 

Stichting Creapower organiseert jaarlijks een activiteit waarbij zo'n 60 deelnemers, 12 uur lang creaties maken voor goede doelen. Dit jubileumjaar gaan we aan de slag voor maar liefst zes goed doelen.

* gehaakte inktvisjes voor couveusekindjes (www.kleine-inktvisjes.nl)

* gehaakte aandenken aan overleden kindje (stichtingpheron.nl)

* mini-droomdekens voor couveusekindjes (www.regenboogboom.nl)

* chemomutsjes - stomacovers - sondevoedingszakjes (www.facebook.com/OrangeLove)

* gehaakte hartendekens (hartendekens.nl)

* verjaardagsslingers (www.stichtinghappyhippo.nl

 

Afgelopen tien jaar hebben we voor heel diverse doelgroepen creaties gemaakt. Bijvoorbeeld potloodtassen als kadootje voor kinderen van de Voedselbank, droomdekens voor ernstig zieke kinderen, tastkussens voor dementerenden, medicijntasjes voor vrouwen met borstkanker, troostvriendjes voor zieke kinderen, verkleedkleding voor jongeren in een woonzorgcentrum, gehaakte inktvisjes voor premature babytjes en nog vele anderen.  
Op onze website staat een uitgebreid verslag van alle goede doelen: www.creapower.nl 

Stichting CreaPower draait geheel op vrijwilligers en sponsors. Voor onze activiteiten zoeken wij zoveel mogelijk sponsoren voor de materialen, locaties, versnaperingen, etc. Niet alles kan altijd gesponsord worden, waardoor we ook zelf materialen en bijvoorbeeld maaltijden (we hebben een eigen keukenbrigade die dit verzorgt) voor de vrijwilligers moeten inkopen. Soms zijn heel specifieke materialen nodig die we zelf aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan de creaties die gebruikt worden door zeer kwetsbare couveusekindjes. 

Draag jij de doelen van CreaPower een warm hart toe en kan jij een kleine bijdrage missen om de activiteiten van CreaPower te ondersteunen? Steun ons dan!

Alvast bedankt voor je bijdrage! 

Volg ons op Facebook www.facebook.com/CreaPowerEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
39 donaties
€ 930,00
Doel: € 1.000,00
93%