Creatief begeleiden van kinderen en jongeren

Creatief begeleiden van kinderen en jongeren | Geld inzamelen
 
 

Ik ben Malou, 

Ik wil mijn droom waar maken, dromen moet men volgen .

Daarom wil ik  deze crownfunding  starten. 

Ik heb in 2020 een opleiding als auti-coach gevolgd en me vooral gespecialiseerd in rouw verwerking op een creatieve manier.  

Op een creatieve manier kan je veel doen voor kinderen,  kinderen kunnen zich uiten door dingen op papier te zetten of met klei te werken.

Kinderen met speciale noden , ASS, ADHD en ook kinderen zonder etiketje kunnen dikwijls hun verdriet beter uiten in creativiteit,  op een speelse manier.  

Hiervoor wil ik een container in mijn tuin plaatsen die ik wil inrichten met als doel , een rustige veilige plek te creëren, waar kinderen en jongeren op hun eigen manier kunnen leren op weg te gaan met hun verdriet en weten dat hun verdriet er kan en mag zijn . 

Ik wil ook met groepjes werken als H.A.P.P.Y. coach , hiervoor  heb ik ook een extra opleiding genoten . Jongeren terug zin geven in hun leven,  stapje per stapje. 

Daar het opstarten van deze droom wel een serieus budget vereist en dit momenteel niet aanwezig is , maar de nood voor vele kinderen en jongeren wel heel aanwezig is wil ik deze oproep doen . Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.