Creaproject Sulawesi Indonesië

Creaproject Sulawesi Indonesië | Geld inzamelen
 
 
Ontwikkelingshulp voor kansarme kinderen in noord Sulawesi

Hallo iedereeen!

Zoals sommigen van jullie al zullen weten, ga ik ien oktober 2017 naar Noord Sulawesi in Indonesië. ik zal me daar vestigingen in een plaatsje genaamd Amurang om daar ontwikkelingshulp aan te bieden. Mijn taken daar zullen vooral les geven aan bassischool kinderen zijn en het geven van studie advies aan de kinderen op de midelbare scholen daar. 

Veel kinderen op de plaatselijke school, waar ik voor ga werken, zijn veelal gevlucht uit gebieden, waar tot 2006 regelmatig onlusten waren tussen 2 verschillende godsdiensten.  Daarnaast ook vele kinderen, waarvan de ouders niet in staat zijn hen te onderhouden. Allen hebben een kansarme achtergrond. Zij worden opgevangen door Stichting Amurang en de katholieke gemeenschap in een internaat op Noord-Sulawesi.

Zij worden opgevangen door Stichting Amurang en de katholieke gemeenschap in een internaat op Noord-Sulawesi. Door het neerzetten van dit internaat zijn ze van goed onderdak verzekerd.

Daarnaast richt de Stichting zich ook op onderwijsactiviteiten in Amurang en Tondano, die door het Creaproject wordt georganiseerd. Het Creaproject biedt educatieve projecten met creatieve werkvormen aan kinderen en jongeren in Indonesië. Het aanbod is afhankelijk van de behoefte van het onderwijs in Indonesië en Indonesische jongeren raken hiermee extra gemotiveerd en ambitieus om later een betere plek op de arbeidsmarkt kunnen verwerven.

Uw bijdrage aan deze actie, zal gebruikt worden voor alle studiebenodigdheden, die we nodig zullen hebben bij onze onderwijsactiviteiten.

Geintreseerd of nieuwschierig geworden? Voor informatie kunt u altijd de facebook pagina bezoeken (zie onderstaandelink). Hier kunt u allemaal informatie vinden over het crea project, link  en verschillende ervaringen van andere studenten. Wil je mij volgen tijdens mijn reis? kun je altijd een kijkje nemen op mijen facebook pagina Eelsiena Bloemsma alle berichten over Amurang zullen openbaar worden weergegeven. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 345,00

Deze actie is gesloten.