Creaproject Amurang, Tondano Indonesie | Geld inzamelen
 
 

Creaproject Amurang, Tondano Indonesie

Help de kansarme kinderen en jongeren in Indonesië op een toekomst

Hallo iedereen, 

 

In oktober ga ik dan eindelijk naar Indonesië.

Ik ga naar Indonesië om daar ontwikkelingshulp te doen in een weeshuis.              Het weeshuis ligt op het eiland Sulawesi  in het noorden van Indonesië.               

Zelf zit ik op het CIOS waar ik een praktijkroute volg in Joure bij de organisatie Miks-welzijn, onderdeel van de Gemeente de Fryske Marren. Mijn specialisatie is voeding en gezondheid, daarom heb ik ook voor de richting SBG (sport bewegen en gezondheid) gekozen.                                                                                                    

In Indonesië ga ik kinderen helpen die veelal zijn gevlucht uit gebieden, waar tot 2006 regelmatig conflicten waren tussen christenen en moslims. Daarnaast zijn er ook vele kinderen, waarvan de ouders niet in staat zijn hen te onderhouden.      Alle kinderen daar hebben een kansarme achtergrond.
Zij worden opgevangen door Stichting Amurang en de katholieke gemeenschap op
Noord-Sulawesi.                                         

 Ik ga onder meer veel lessen over voeding en gezondheid geven.              Daarnaast geef ik ook sportlessen en Engels.

Met 2500 euro kan ik heel veel doen voor de kinderen in het weeshuis. De opbrengst van deze actie zal gebruikt worden voor alle studiebenodigdheden, die we nodig zullen hebben bij onze onderwijsactiviteiten.
Wij willen tevens een deel vrij maken om studiekosten te betalen voor deze kansarme
kinderen, zodat zij recht krijgen op goed onderwijs.                                         Wil je hierover meer weten bekijk dan het filmpje in de link. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

12 donaties
€ 290,00
Doel: € 3.000,00
9%