Crăciun fericit

Crăciun fericit | Geld inzamelen
 
 
Crăciun fericit Fijne kerst! Helpt u ons om de Roemenen ook een fijne kerst te bezorgen?

Jó napot! Ontzettend fijn dat u interesse toont voor de reis die ik in december weer hoop te gaan maken! Ik heb mij, samen met twee vriendinnen en nog een aantal andere mensen, aangemeld voor de missiereis naar Roemenië dit jaar, waarbij we ook uw hulp weer nodig hebben!

Wist u dat bijna 96 procent van de Roemenen onder de (Nederlandse) armoedegrens leeft? Vergeleken met 9 procent in Nederland is dat een enorm verschil. Daarom willen wij proberen de Roemenen rondom de stad Oradea rondom de kerst iets extra's te geven. Daarnaast hopen wij het CE-House, een voormalig weeshuis op te knappen. Dit huis biedt ruimte voor heel veel sociale activiteiten. Wanneer dit huis is opgeknapt, kan er meer hulp kan worden geboden aan de arme mensen in de buurt. 

Om deze handelingen te bekostigen, hebben we sponsorgeld nodig. Omdat ik kan begrijpen dat u de grote hoeveelheid sponsoracties een beetje moe begint te worden, zou het al erg fijn zijn als u enkele euros wilt doneren (i.v.m. het minimumbedrag van deze website, kunt u bedragen vanaf 5 euro overmaken. Wanneer u minder dan dit zou willen overmaken, wat ook erg welkom is, kunt u via mijn eigen rekening nummer (NL92 RABO 0304 6833 53) zelf overmaken). Elke euro maakt verschil! Bedankt!

Vriendelijke groeten,

Mirjam BootEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 80,00
Doel: € 350,00
22%

Deze actie is gesloten.