Coronavirus raakt ons allemaal

Coronavirus raakt ons allemaal | Geld inzamelen
 
 
Zo helpen wij elkaar.

Goedendag beste mensen,

Ook wij ondervinden nu al de gevolgen van het coronavirus, sneller dan verwacht. Je merkt nu al dat toeleveranciers niet alle onderdelen kunnen leveren met als gevolg dat bestaande orders niet of later uitgeleverd worden. De economie vertraagd hierdoor, en het einde is nog niet in zicht. Maar we blijven positief !!!

Nieuwe aanvragen blijven uit of worden uitgesteld. Onze sector staat ook niet op de lijst van doelgroepen die op overheidssteun mogen rekenen. Rest ons niets anders dan het heft in eigen hand te nemen om deze nare tijd te overleven.

Doneer en deel deze actie. Uw donatie gebruiken wij om de komende periode door te komen. Wij stellen hier tegenover dat wanneer u een bestelling bij ons plaatst, u als dank, een mooie korting ontvangt waar bij uw donatie ook weer bij u terugkomt. Zo helpen we elkaar.

Bij deze bedank ik alle donateurs voor het in ons gestelde vertouwen en wenst MiM international iedereen heel veel sterke en positiviteit voor de komende periode, blijf gezond !!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.