Corona twéé zijdes bij jongeren en volwassenen?

Corona twéé zijdes bij jongeren en volwassenen? | Geld inzamelen
 
 

Eén van mijn dromen is het schrijven en uitgeven van een boek. Voor jongeren & volwassenen. Ik wou dan wachten tot er iets van ‘wereld-nieuws’ zou zijn, maar na deze ‘bijzondere’ jaren voel ik me min of meer geroepen en tot mezelf verplicht hier het boek te schrijven.  Dit wordt hopelijk mijn kans..

Een boek vol waargebeurde verhalen en momenten, maar ook bijzondere inspiraties en foto's.  Iedereen heeft deze enorme COVID-19 pandemie op zijn/haar eigen manier mee gemaakt maar ook op zijn/haar eigen manier "geprobeerd te accepteren"… wat soms erg lastig kon zijn.  Bij dit onderwerp heeft een ieder zo hun eigen emotie en gedachtes, maar ook hun verdriet en geluk.

Mij lijkt het een hele mooie kans om dit te mogen doen, voor onze generatie nu, voor onze (klein)kinderen, maar ook de generaties na ons.  Ik ben onder andere fotograaf van beroep, ik zou hiermee ook iets willen toevoegen in het boek.  Ik wil een eerlijk boek uitbrengen zonder aandik-praktijken, zonder leugens, zonder acteurs o.i.d.

Een paar voorbeelden van kernwoorden voor het boek;  Realiteit / *Openheid / *Eerlijkheid.   -Bron van uiting / -Bron van inspiratie / -Bron van elkaar verstaan en begrijpen.  ~Doorzettingsvermogen / ~Liefde / ~Oplossingen.

Om ons heen hoor je veelal de verhalen van bijvoorbeeld deze doelgroepen: Ondernemers, hoog opgeleiden, ‘belangrijke’ mensen, etc.. Personen die een bekende zijn verloren aan het virus.  Ook de beelden van de IC-opnames .. Uiteraard is dit erg, begrijp mij niet verkeerd.    Wat ik probeer te zeggen, is dat "het nieuws" en de verschillende bedrijven die het nieuws publiceren in geschrift en/of beeldmateriaal het vaak 'flink/iets' aandikken.

Ik persoonlijk stoor mij hier soms aan, want buiten deze doelgroep, zijn er ook andere categorie doelgroepen die er toe doen!

Want waar zijn de verhalen van bijvoorbeeld:

-Personen die onder het minimum salaris leven, een gezin met soms 5 kinderen wel moet voorzien van alle dagelijkse behoeftes.

-De vele jongeren die geïsoleerd zijn geraakt, depressies en angsten etc.. hebben gekregen, veel verloren zijn geraakt....

-Personen die altijd hard hebben gewerkt voor hun toekomst, ineens alles kwijt zijn en hierdoor bijvoorbeeld een verslaving hebben opgelopen of toren hoge schulden.

-Mensen die geen kant op kunnen bij de verschillende instanties door, "stomme deur-dichtheid" ..?!!

-Kinderen en jongeren wie plots wees zijn.. hun ouder(s) hebben verloren aan COVID-19 of iets anders.

Dit zijn helaas een paar voorbeelden waar je eigenlijk niet veel over weet, omdat het een selectie doelgroep betreft die automatisch op de achtergrond gezet wordt. Waarom?! Kan het niet anders?..…Ja dat kan echt anders! En ik hoop daar middels deze actie mijn steentje aan bij te kunnen dragen.

Mijn inspiratie voor deze actie is ontstaan door mijn eigen persoonlijke situatie in COVID-19 periode. Gebeurtenissen zoals; Zelf zware vorm van corona gehad hebben, met een moeilijk herstel. Het had geen dagen/week langer moeten duren.. Geen toekomstperspectief meer (kunnen) zien door depressie. Geen sociale netwerk meer hebben. Zware (werk) burn-out opgelopen. Mezelf wegcijferen en minder goed voor mezelf zorgen etc..etc..  Nu ben ik bezig er boven op te komen en mij opnieuw positief te ontwikkelen. Ik hoop dat deze actie een groot netwerk zal bereiken en mij de kans wordt gegeven middels uw bijdrage om het tot een groot succes te brengen.

Een ieder die doneert of iets anders, dank ik voor de kans die ik daarmee krijg deze actie te behalen.  Ik hou een ieder in het algemeen op de hoogte middels updates van deze actie en de behaalde resultaten.

Het bedrag dat word opgehaald gaat volledig naar het boek. Een boek uitgeven is een flinke uitgave.  Denk aan; de tekstredactie en de uitgever betalen voor hun geleverde diensten.. De opmaak en uitvoering, de opslag en distributie (bij bijvoorbeeld het CB-logistics) maar niet te vergeten, certificaten en auteursrechtbescherming die nodig zullen zijn.

Met uw bijdrage kan het een stap dichterbij het succes komen. Mocht u ondanks dat ik mijn best heb gedaan u te voorzien van een duidelijke advertentie :)

En u heeft toch nog vragen, of u wilt informatie hebben. Laat het gerust weten middels een reactie te plaatsen onder deze actie. Ik probeer doorgaans alle berichten binnen 24-uur te beantwoorden.

BIJZONDERE INFORMATIE !!!

Mocht u een grotere donatie kunnen/willen doen, (bijv. €250,00 +) wat erg gewaardeerd wordt, dan doe ik daar ook iets extra's voor terug.

-Bij nieuwe ontwikkelingen breng ik u als eerste persoonlijk op de hoogte, paar dagen voor het online bij de actie komt.

-U krijgt tussendoor online een inkijk in het concept.

-U kunt een plek krijgen in het boek waarmee ik u bedank voor uw grote donatie. (hierover persoonlijk meer)

-Als het doelbedrag behaald is, geef ik onder de 'grote donateurs' in totaal 3 fotosessies na keuze weg.

*Dit zal ik samen met een notaris in deze branche uitvoeren, om het eerlijk te laten verlopen! En het wordt met video opgenomen.*

En uiteraard ben ik u als 'groot donateur' echt enorm dankbaar.

Maar ook de donateurs die kleinere bedragen doneren zal ik niet vergeten!! Echt niet.

Ik ben aan het kijken en informeren of het mogelijk is om elke donateur in ieder geval een kortingscode te kunnen geven. Als dank voor uw donatie. De korting zal dan een kortingspercentage zijn op het aankoopbedrag van het boek.  (u zult hier later een update over ontvangen)

Bij voorbaat dank!

Met vriendelijke groet,Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 4.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.