Complexe ptss hulpvraag

Complexe ptss hulpvraag | Geld inzamelen
 
 

Hoi Allemaal.

Mijn naam is Saskia, momenteel is er bij mij complexe ptss vastgesteld. Waardoor ik emdr nodig heb dit is een loodzwaar proces en ik wil heel erg graag meer erkenning voor deze mentale aandoening. Er is te weinig bekend. Ik heb een moeilijke jeugd gehad met 2 onstabiele ouders mijn vader is een narcist, en mijn moeder is emotioneel niet volwassen, dus het is en blijft lastig.

Bij mij kwamen de problemen in mijn hoofd pas op latere leeftijd naar boven, hierin heb ik dus wel hulp gezocht door in therapie te gaan, daar kwam complexe ptss naar boven wat een zware lange weg zal zijn, hierin wil ik dus wel nog veel meer hulp krijgen om er weer helemaal bovenop te kunnen komen.
Het kost heel veel tijd en energie, maar helaas ook geld omdat ik zelf ook bezig ben om een studie op te willen pakken om anderen te helpen en steunen, maar omdat ik nu financieel achteruit ben gegaan omdat ik minder kan werken ( ja ik werk 2 uur per dag 3 dagen per week moeizaam maar het lukt) vraag ik nu of anderen mij willen steunen en helpen hiermee, ik wil graag anderen in de toekomst helpen en ook zeker motiveren om hulp te zoeken wanneer het nodig is, maar voornamelijk als nu helaas ervaringspersoon met ptss hoe zij er mee om kunnen gaan en welke handvaten zij kunnen gebruiken, ik wil me dus gaan specialiseren als emdr psycholoog in de toekomst. Anderen helpen werkt voor mij therapeutisch en geeft mij meer rust.

De opleiding die ik wil doen is aangepast op mijn tempo maar kost helaas wel 3000euro om te doen. En voor ik daar nu ben met mijn weinig uren werken, enz.. duurt nog wel heel erg lang, ik wordt ook niet aangevuld door instantie's helaas.
Zouden jullie mij hiermee willen helpen?
dat zou echt helemaal geweldig zijn. heel erg bedankt alvast.
Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.