Comfortabele aangepaste vakantiebungalow | Geld inzamelen
 
 

Comfortabele aangepaste vakantiebungalow

Comfortabele aangepaste vakantie bungalow

Ondanks de vraag naar comfortabele aangepaste vakantie bungalows voor ouderen en gehandicapten zijn er bijna niet te vinden. Tijd voor actie om de doelgroep niet langer in de kou te laten staan.

Mijn missie:
Om in Overijssel 3 comfortabele aangepaste vakantie bungalow in 2019 te plaatsen voor gehandicapten en ouderen te realiseren.

Bij het kiezen van een camping zal deze aan de eisen van onze doelgroep moeten worden voldaan zodat zij van een gelijkwaardige en onbelemmerde mooie vakantie kunnen genieten. De wegen, het zwembad, de speeltuin, de winkel en het restaurant op de camping.

De doelgroep waar ik over heb bestaand in Nederland uit ongeveer 170.000 zelfstandige rolstoelers en ongeveer 3 miljoen 65-plussers en deze groep wordt alleen maar groter.
Doordat er zorg kan worden geleverd tijdens het verblijf heeft iedereen vakantie.

Het wordt een gehele duurzame comfortabele aangepaste vakantie bungalow met eigen warmte voorziening en voorzien van de nieuwste technologie ten aanzien van de veiligheid voor de vakantiegangers. Hebt u bepaalde hulpmidden nodig als het niet aanwezig is, is het altijd bespreekbaar.

Met uw donatie kan deze comfortabele aangepaste vakantie bungalow worden gerealiseerd met als voordeel dat huurprijs niet zo hoog is voor de mensen die hier gebruik van gaan maken. Als vast een dank van de vakantie gangers.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 95.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.