Collection Fund ChristEconomy direct effect

Collection Fund ChristEconomy direct effect | Geld inzamelen
 
 
moddervloed sloppenwijk kenia. voorbeeld.

Collection Fund ChristEconomy

Onze persoonlijke ervaring van hoe belangrijk het is directe 1 op 1 onvoorwaardelijke hulp te ontvangen van hen die geven zonder omkijken (lukas 6 vers 35), omdat de Liefde van Christus hen drijft en in Hem vertrouwen dat Zijn Zegen er op rust,  heeft geleid tot het starten van dit fonds.

Een fonds wat tot een netwerk van doelgerichte Christus Economie moet leiden wat als kenmerk heeft elkaar te helpen, zegeningen te delen, geen schatten op aarde te verzamelen en voor elkaar te zorgen.

U kunt niks meenemen, U hoeft niet voor zichzelf te zorgen, God zorgt beloofd Hij.

Ons doel is dat ons netwerk tot een zuivere economie onder elkaar leidt waarbij voor niemand geld op zich een doel is maar delen en welzijn wel.

Delen en geven is het gebod van God. Noem het een 'Arkonomy'. Iedereen mag er een beroep op doen mocht er tijden van moeiten en zorgen komen en dit fonds (als ook de barmhartige samaritaan deed) kan helpen oplossen zo dat men door kan en het netwerk groeit. dankbaarheid zal leiden tot refunden van hen die geholpen zijn.

De overstroming is een voorbeeld wat Collection Fund ChristEconomy doet. https://www.facebook.com/search/top?q=collection%20fund%20christeconomy

namelijk zoals Christus het ons voohoud simpele directe 1 op 1 hulp bieden waarbij relatie en onvoorwaardelijkheid centraal staat. Gij zult God de Heer Liefhebben met heel uw hart al uw verstand en al uw krachten en uw naaste liefhebben als u zelf.

Niks is van ons alles is van Hem.

Hij geeft Hij neemt (zie Job) Wie gezegend is en deelt eert daarmee niet zichzelf maar Hem.

God en 'zitten' / 'vertrouwen' op de mammon gaan niet samen. Mattheüs 6 vers 24.

Aan allen, die het fonds ondersteunt, binnen- of buitenland, is er direct contact, wordt effect besproken en gedeeld, is er geen verlies van kosten aan organisatie of belastingen, verdwijnt het niet in de pot van een grote organisatie, komen de donaties 1 op 1 terecht.

Als de barmhartige samaritaan willen we oplossen zo dat mensen door kunnen.

Onze hulp richt zich dan ook met name op hen die tijdelijk beproeving en zorgen mee maken en op het oplossen van schuld problematiek als ons wordt voorgehouden te doen op grond van de Bijbel. (Sabbatsjaar #schuldkwijtschelding  / Jubeljaar Lev. 25:8-55)

Elke euro komt terecht.

Geachte Donateur,

Er is het besef dat er veel leed is in de wereld waar men aan kan doneren, daarvan is onze kracht dat donaties zonder omwegen, zonder verlies van kosten, zonder salariskosten, zonder organisatiekosten,  terecht komen, door directe 1 op 1 hulp, bij hen die verstoken zijn van internationale hulporganisaties die vaak meer gericht zijn op massa problematiek. Vluchtelingen, vervolgingen, rampen etc.

Collection Fund ChristEconomy heeft meer de ' verborgen ' 'kleine' problematiek als doel waarbij niet de kwantiteit van zoveel mogelijk hulp overal centraal staat maar kwaliteit en stap voor stap centraal staat om een netwerk ChristEconomy als organisatie op zich te bouwen die door directe betrokkenheid, het besef van genoeg is genoeg, doet leiden tot refunden en netwerken na geholpen te zijn en weer ' zelfstandig ' door te kunnen.

Om via delen en donaties netwerken te versterken kan iedereen aanspraak maken op de donaties indien ooit nodig ook voor hem of haarzelf maar voor een situatie die men ook echt persoonlijk kent en waar naast uw hulp meer draagkracht voor nodig is. Het maakt niet uit wat. (familie, kennissen, vrienden, buurtgenoten, etc.  als er maar directe betrokkenheid is). Er is veel nodig want wat dit fonds beoogt is als Lukas 6 vers 19 een wereldwijd vrienden netwerk bouwen dat mochten de tijden daar zijn U ten allen tijde echte vrienden heeft.

Voor zover in ons vermogen ligt is werken aan hulp en een schuld vrije economie een voorwaarde om welzijn boven welvaart na te streven en mensen met directe hulp in hun eigen kracht te zetten.

Dank U.

wat ons motiveert zijn meerdere zaken met de opdracht van Christus op economisch gebied als belangrijkste maar ook 1 ervan is o.a. de speech van Lynn Twist " Freedom from the money culture "Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
856 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.