Coach wil mobiel voor nog meer impact | Geld inzamelen
 
 

Coach wil mobiel voor nog meer impact

Coach zoekt donaties voor aanschaf mobiele werkruimte! Winwin situatie klant.

" Er zat een ongefocused meisje, huilend op een steen. Huilend, huilend, helemaal alleen. Sta op meisje lief en droog je traantjes af. Neem je leven in de hand, want anders ben je af"

Ik heb dit lied aangepast, anders zou het plagiaat zijn :)

Heel erg bedankt dat je de tijd neemt om dit bericht te lezen. Mijn naam is Tanja van de Pol. In juli 2017 heb ik mijn coachpraktijk officieel gestart. Zie www.beminded.nl . Ik ben dus onderneemster. Een passievolle onderneemster. Eentje die zich inzet voor welzijn van anderen. En dan ook nog eens eentje die betaalbaar wil blijven. Want coaching is een hele goede investering, maar voor te veel mensen gewoon niet haalbaar.

 Mijn hart ligt bij het coachen van vrouwen met een gedachtenstorm/druk hoofd/ADHD/ADD die weer grip willen op hun leven, en vrouwen die zich (in welke vorm dan ook)  onderdrukt voelen door onrust in zichzelf. Vrouwen die willen werken aan hun zelfvertrouwen, relaties (prive, met zichzelf en op werk) en persoonlijke balans. Ik bied voornamelijk creatieve life coaching aan, maar ook regulier en online.

 

Op dit moment heb ik nog geen praktijklocatie, om 2 redenen:

- Het huren van een locatie betekent dat mijn tarieven omhoog moeten, terwijl ik júist ook toegankelijk wil blijven voor vrouwen met lagere inkomens.

- Omdat er vaak geen toestemming is om flink creatief en verf- of kleispetterend aan de gang te gaan in een zakelijk kantoor dat per uur aan een ander verhuurd wordt. Mijn klanten moeten zich creatief kunnen uitleven om hun inzicht te kunnen vergroten.

 

Gebrek aan locatie én dat beetje extra willen bieden! Hier heb ik donaties voor nodig:

Doordat ik geen kantoor heb, zou ik vrouwen thuis moeten uitnodigen. Maar hier heb ik met mijn gezin niet altijd de mogelijkheid voor. Coachen bij de klant thuis heeft niet mijn voorkeur vanwege alle materialen die ik steeds mee moet nemen én omdat dit voor de klant niet altijd prettig is. Dat betekent dat ik soms ruimte moet huren en mijn tarieven onnodig omhoog moeten gaan.

 Als ik als coach met de praktijkruimte dan naar hún toe kan komen, geeft dat veel ruimte en rust. Eén vaste plek, een vertrouwde plek. Geen zakelijke omgeving (wat een coachpraktijk vaak wel uitstraalt) waar ze zich niet op hun plaats voelen. En last but not least: de vrouwen hoeven minder te betalen, en hebben minder reistijd tijdens hun toch al drukke leven en dat geeft weer rust in hun hoofd.

De oplossing:

Ik zie een camper als een oplossing. Als de perfecte oplossing, maar ik heb zelf niet de financiële middelen om een camper aan te schaffen. Daarom hoop ik op voldoende donaties om een tweedehands maar veilige camper te kunnen aanschaffen en om te bouwen zodat ik deze kan inzetten als praktijkruimte voor coaching.

 

U helpt er meteen andere ondernemers mee:

Op de dagen dat ik geen afspraak voor coaching heb, wil ik deze werkruimte tegen een laag tarief delen met een andere onderneemster die haar kosten ook laag wil houden. Dat geeft ruimte om te sparren en daar wordt iedereen weer beter van.

 

Drie redenen om een camper te willen:

- Flexibel en effectief inzetbaar: Reizen naar een coach is niet altijd praktisch en neemt veel kostbare tijd in beslag. Voor sommigen is het zelfs haast niet haalbaar, waardoor de situatie stagneert en dus ook niet verbetert.

- Omdat ik creatieve coaching aanbied heb ik veel materiaal. Hierbij zit verf en klei, (lach)spiegels, papier etc. Maar om deze materialen in te zetten, moeten ze ook meegesjouwd worden. Hoe ideaal is het als ik die materialen altijd bij me heb. Lees; overal kan inzetten.

- Wanneer ik geen vaste locatie hoef te huren kunnen de kosten laag blijven waardoor het voor mij mogelijk is om lage tarieven te hanteren. Dit maakt dat mijn diensten betaalbaar zijn voor vrouwen met lagere inkomens (bijvoorbeeld alleenstaande moeders).

 

En hierbij een belofte:

Mocht ik dankzij uw donaties over een tijdje de camper kunnen inzetten, dan zal ik op mijn beurt doneren aan anderen: Ik zal dan ruimte maken voor het gratis coachen van 6 klanten per jaar (uit de lagere inkomensgroep).

 

Ik hoop dat ik mijn klanten vanaf medio 2018 kan verblijden met lage tarieven door een mobiele werkruimte voor hún gemak. Ik hoop dat u mij wil helpen door te doneren.  U helpt namelijk niet alleen mij aan een camper, u helpt vooral heel veel vrouwen die anders geen coach kunnen betalen.

Met zeer hartelijke groet,

 

Tanja van de Pol

BeMinded Coaching

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 7.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.