Geld inzamelen | Coaching mobiel voor nóg meer empowerment.
 

Coaching mobiel voor nóg meer empowerment.

Creatief coach zoekt donaties voor aanschaf mobiele werkruimte! Winwin situatie klant.

" Er zat een ongefocused meisje, huilend op een steen. Huilend, huilend, helemaal alleen. Sta op meisje lief en droog je traantjes af. Neem je leven in de hand, want anders ben je af"

Ik heb dit lied aangepast, anders zou het plagiaat zijn :)

Bedankt voor het lezen van dit bericht. Mijn naam is Tanja van de Pol. In juli 2017 heb ik mijn coachpraktijk officieel gestart. Zie www.beminded.nl . Ik ben dus onderneemster. Een passievolle onderneemster. Eentje die zich inzet voor welzijn van anderen.

 Mijn hart ligt bij het coachen van vrouwen met een gedachtenstorm/ADHD/ADD die weer grip willen op hun leven, en vrouwen die zich (in welke vorm dan ook)  onderdrukt voelen door onrust in zichzelf, die willen werken aan hun zelfvertrouwen, relaties (prive, met zichzelf en op werk) en persoonlijke balans. Ik bied voornamelijk creatieve coaching aan.

Help de vrouwen die wachten tot geluk aanbelt, door mij mobiel te maken zodat ze letterlijk alleen hun eerste drempel over hoeven, als zij de eerste stappen zetten om gecoacht te worden naar een gelukkiger leven.

 

Op dit moment heb ik nog geen praktijklocatie, om 2 redenen:

- Ik heb geen vaste locatie, omdat dit mijn tarieven te hoog zou maken, terwijl ik ook toegankelijk wil blijven voor vrouwen met lagere inkomens.

- Omdat er vaak geen toestemming is om flink creatief en verf- of kleispetterend aan de gang te gaan in een zakelijk kantoor dat per uur aan een ander verhuurd wordt. Mijn klanten moeten zich creatief kunnen uitleven om hun inzicht te kunnen vergroten.

 

Gebrek aan locatie én dat beetje extra willen bieden! Hier heb ik donaties voor nodig:

Doordat ik geen kantoor heb, zou ik vrouwen thuis moeten uitnodigen. Maar hier heb ik met mijn gezin de ruimte niet voor. Coachen bij de klant thuis heeft niet mijn voorkeur vanwege alle materialen die ik steeds mee moet nemen.

 Als de coach met de praktijkruimte dan naar hún toe kan komen, geeft dat veel ruimte en rust. Eén vaste plek, een vertrouwde plek. Geen zakelijke omgeving (wat een coachpraktijk vaak wel uitstraalt) waar ze zich niet op hun plaats voelen. En last but not least: de vrouwen hebben minder reistijd tijdens hun toch al drukke leven.

De oplossing:

Ik zie een camper als een oplossing. Als de perfecte oplossing, maar ik heb zelf niet de financiële middelen om een camper aan te schaffen. Daarom hoop ik op voldoende donaties om een tweedehands maar veilige camper te kunnen aanschaffen en om te bouwen zodat ik deze kan inzetten als praktijkruimte voor coaching.

 

Drie redenen om een camper te willen:

- Flexibel en effectief inzetbaar: Reizen naar een coach is niet altijd praktisch en neemt veel kostbare tijd in beslag. Voor sommigen is het zelfs haast niet haalbaar, waardoor de situatie stagneert en dus ook niet verbetert.

- Omdat ik creatieve coaching aanbied heb ik veel materiaal. Hierbij zit verf en klei, (lach)spiegels, papier etc. Maar om deze materialen in te zetten, moeten ze ook meegesjouwd worden. Hoe ideaal is het als ik die materialen altijd bij me heb. Lees; overal kan inzetten.

Wanneer ik geen vaste locatie hoef te huren kunnen de kosten laag blijven waardoor het voor mij mogelijk is om lage tarieven te hanteren. Dit maakt het betaalbaar voor vrouwen met lagere inkomens (bijvoorbeeld alleenstaande moeders).

 

En hierbij een belofte: Mocht ik dankzij uw donaties over een tijdje de camper kunnen inzetten, dan zal ik op mijn beurt doneren aan anderen: Ik zal dan ruimte maken voor het gratis coachen van 6 klanten per jaar (uit de lagere inkomensgroep).

 

Ik hoop dat ik mijn klanten vanaf 2018 kan verblijden met een mobiele werkruimte voor hún gemak. Ik hoop dat u mij wil helpen door te doneren.  U helpt namelijk niet alleen mij aan een camper, u helpt vooral heel veel vrouwen die anders geen tijd hebben voor een coach of de tarieven niet kunnen betalen.

Met zeer vriendelijke groet,

 

Tanja van de Pol

 

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.