Co ouderschap

Co ouderschap | Geld inzamelen
 
 

Na jaren lange strijd en vrijwel alles kwijt geraakt te zijn inclusief mijn gezondheid 70% afgekeurd door jaren lange Gaslighting" is er onlangs een lichtpuntje gekomen voor me zoontje. De rechtbank heeft eindelijk beslist dat co-ouderschap voor/met me 7 jarig zoontje kan worden toegewezen vanaf het moment dat er beschikt wordt over eigen woonruimte.. dit zou binnen een half jaar moeten plaatsvinden...

Vorige jaar september getracht een nieuwe start qua werk te maken. Dit heeft echter een hele andere wending gekregen, het betrof een RVS bedrijf waar de producten in een zo geheten beids bad geplaatst worden waarna dit afgespoten wordt met hogedruk.. de vloeistof in het bad is salpeterzuur en waterstoffluoride,. Ben in korte tijd ziek geworden, beginnend met oog klachten, spierpijn wat in december 2021 er voor zorgde dat lopen niet meer ging.. sinds dien in de medische molen, lopen gaat weer dankzij Pretnison.. de internist UMCG Groningen komt niet verder dan A-typische klachten en geen oplossing. Volledig afkeuring op werk zit er dik in.. en zit gevangen in een groter geheel van regels.. wat eigen woonruimte voor mij niet mogelijk maakt. Ben mijn ouders dankbaar voor de huidige noodoplossing.. maar ben daar niet mee geholpen om zorg te dragen voor mijn zoontje..

Het geld zal besteed worden aan het vinden en inrichten van woonruimte voor mij en mijn zoontje en hopelijk kunnen schulden afgelost worden.

Één ieder wil ik alvast ontzettend bedanken en hoop dat het gaat lukken..🍀Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 100.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.