Claudia s laatste wensen | Geld inzamelen
 
 

Claudia s laatste wensen

Help ons om laatste dromen en wensen van Claudia te verwezenlijk.

Hallo iedereen,

Wij willen dat jullie ons zusje Claudia leren kennen. Bekenden van haar zouden haar beschrijven als: loyaal, sociaal, gezellig, behulpzaam en een topmoeder. Tot de dag van vandaag is ze gelukkig nog steeds deze Claudia, ondanks haar geschiedenis.

Eind 2016 kreeg Claudia - toen 26 jaar - de diagnose van darmkanker; een vorm van kanker die vaak goed te bestrijden is. Echter werd ons meteen verteld dat het in haar geval niet zo makkelijk zou zijn, omdat bij haar de kanker enorm was uitgezaaid naar haar lever.

Zij is altijd de strijd moedig aangegaan. Na een darmoperatie, de eerste ronde chemotherapie in 2017, meerdere onverwachte en geplande ziekenhuisbezoeken en de tweede ronde chemotherapie eind 2018 zijn we nu twee jaar verder. Na de eerste ronde chemo, waren we enigszins hoopvol, omdat de scans vermindering in kankercellen aangaf. Een jaar later bleek dat de eerste kuur zijn werk niet meer deed en werd de keuze gemaakt om voor de tweede kuur te gaan. Helaas hebben de scans een aantal weken geleden laten zien dat deze laatste kuur niet veel voor haar heeft betekend; ze heeft nu uitzaaiingen in haar longen erbij. Hierbij is ze ook uitbehandeld en heeft de dokter gezegd dat we aan een tijdsperiode tussen een paar weken en maanden moeten denken.

Claudia wilt in de korte periode die ze heeft nog een aantal dingen doen met haar gezin die ze de afgelopen twee jaar heeft uitgesteld. Ze wilt zoveel mogelijk van deze momenten ook vastleggen voor haar dochter die nu nog zo jong is.

In een korte tijd nog het een en ander doen, kost geld. Vandaar dat wij deze actie zijn begonnen, zo kunnen wij samen zorgen dat haar laatste dromen en wensen uitkomen. Alle hulp wordt enorm gewaardeerd. Wat er eventueel overblijft zal op haar dochters spaarrekening gestort worden.

Veel liefs,
Hava en Elizabeth

Hava Yolcuoglu
05-03-2019

Trots op haar positiviteit en kracht, maar intens verdrietig om het verlies geven wij u kennis van het overlijden van Claudia. 

Daarom willen wij u vragen om te stoppen met doneren!! 

Wij willen u van allen bedanken uit grond van onze hart en zijn heel erg onroerd door alle mooie woorden en daden die we hebben gekregen. 

Allen dank.. en veel liefde!

 


 

Laat een reactie achter

525 donaties
€ 10.106,00

Deze actie is gesloten.