Circus Renz helpen door de voercrisis | Geld inzamelen
 
 

Circus Renz helpen door de voercrisis

Bijdrage aan Circus Renz

Hallo lieve mensen,

Circus Renz zit vast in Drachten en de diertjes  hebben natuurlijk wel eten nodig. Mijn hulpvraag is dan ook voor wie dat zou willen een bijdrage te willen/kunnen doneren.

Zojuist ben ik toch met mijn stoute laarzen die kant op geweest en  heb met de eigenaar gesproken. Ik heb gevraagd wat ze precies nodig waren. En dat is dus een heleboel kuil voor de paardjes, kamelen en lamas.  Ook zijn er 12 honden die gevoed  moeten worden.

Nu heb ik mijn boerenverstand  even gebruikt en contact gehad met een boer die nog wel kuil kon missen, ondanks dat het voer schaars is na afg jaar met al die droogte. Maar je moet rekenen dat er 1 baal per dag doorheen gaat. 

Lieve allemaal we worden allemaal getroffen door de Corona, maar als er dieren getroffen worden die van geen weet hebben, dan zal ik er alles aan doen een een klein beetje te kunnen helpen. 

Wie doet ermee?. 

Liefs en alvast bedankt voor alle steun en hulp. 

Dylis.

 

Dylis visser
01-04-2020

Lieve allemaal,

Vanavond hebben we de enveloppe met de donatie opbrengst naar Circus Renz  gebracht.

Dit in contanten zodat het geld meteen besteedt kan worden en het lange wachten qua (Duitse) banken niet nodig is. Maar ook dat het voor iedere donateur zichtbaar is waar de opbrengst naar toe gaat.

Wat waren ze bij Circus Renz blij! maar ook ontzettend dankbaar met deze fantastische opbrengst!

Iedereen nogmaals heel erg bedankt voor alle steun, maar ook het vertrouwen in deze actie en in mij! 

Heel veel liefs en bedankt!

Dylis

 


Dylis visser
30-03-2020

Lieve mensen, 

Allereerst wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor jullie inzet en bijdragen! Wat mogen we allemaal trots zijn op onszelf  en wat is het bijzonder mooi om zo met mekaar in verbinding te zijn. 

Miscchien dat een aantal van jullie al op de hoogte zijn, maar vanmiddag zijn er een hele groep veehouders met wagens vol kuil richting Drachten gereden en hebben daar de balen kuil gelost. (Zie filmpje) op mijn Facebook pagina. Wat een ontzettend lief gebaar en wat mogen we ook trots zijn op deze mensen. Ondanks alle discussies en extra regels van afgelopen jaar, staan deze jongens er toch maar even.

Lieve allemaal, misschien begrijpen jullie dan ook, dat het bedrag wat tot nu toe ingezameld is, niet meer volledig nodig zou zijn voor de kuil.

Ik heb dan ook met de eigenaren van het circus gesproken en gevraagd waar hun behoeften liggen betreft de donatie. 

Ondanks alle donaties en voer zijn er ook nog een aantal praktische zaken, zoals de verzorging van de dieren. Inentingen ter voorkoming van eventuele ziektes en een hoefsmid die de hoefjes van de dieren weer even netjes checkt. Dit is natuurlijk net zo belangrijk!

Ik hoop dat jullie het allemaal met het bovenstaande eens zijn. Het is natuurlijk iets van ons allemaal en iets wat we samen doen voor Circus Renz. 

De doneeractie duurt nog een 1 dag dus we houden nog even vol!

Ik hou jullie allemaal op de hoogte!

Lieve groet

Dylis

 

 

 


 

Laat een reactie achter

67 donaties
€ 2.135,00
Doel: € 5.000,00
42%

Deze actie is gesloten.