Cin's CAnceR run

Cin's CAnceR run | Geld inzamelen
 
 
Dit is Cindy, moeder, echtgenoot, supervriendin en.... ze heeft kanker..

Kanker gun je niemand.. Het zet je leven in 1 klap op zijn kop, maakt je stil, machteloos.. Zo ook dat van Cindy en haar gezin.

En iedereen die haar kent zal het beamen, deze bikkel gun je het zeker niet. Wat zo mooi is aan Cin, is dat ze wel door blijft leven, doorbikkelt, omdat ze nog zoveel moois heeft om voor te leven. Haar meiden, haar man, haar familie, haar vrienden en vriendinnen, haar collega's en al die kids op haar werk. Ze is zelfs doorgegaan met rijlessen en haalde tussen alle bestralingen en chemo's door ook nog even haar rijbewijs. 

En daarom leek het mij een goed plan om Cin's CAnceR run te organiseren: Een rondje van 5 kilometer rennen met als doel een flinke bijdrage aan een auto voor deze bikkel. 5 Kilometer, dat moet toch iedereen lukken? Zo ben je meteen in shape voor de zomer ;). 

Ben je echt niet in staat om mee te lopen, kom dan om iedereen aan te moedigen en Cin deze dag in het zonnetje te zetten. 

Op zondag 8 juli aanstaande ben je om 10.30 uur van harte welkom bij de start in het Beatrixpark in Schiedam. Meer informatie volgt t.z.t.

Doe en doneer je mee?!!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
71 donaties
€ 1.405,00
Doel: € 1.500,00
93%

Deze actie is gesloten.