Chuck deely | Geld inzamelen
 
 

Chuck deely

Voor chuck willen wij een waardige begrafenis en graf regelen

Zoals iedereen weet is Chuck Deely, de legendarische stratenartiets overleden. De politie geen familieleden van Chuck kunnen achterhalen. Chuck was een Haagse bekende hij speelde het hele jaar door. Weer of geen weer. Zelfs in de winter zat op zijn vertrouwde plekje in het Haagse centrum iedereen kon genieten van zijn aanwezigheid.  Helaas werd Chuck ziek en werd accuut opgenomen in het ziekenhuis waar hij na enkele weken overleed. Voor onze stratenartiest willen wij een waardige begrafenis regelen. Dus geen gemeentegraf zonder naam maar een eigen graf waar Chuck zijn laatste rustplek heeft met eigen naamsteen. Bij deze vraag ik jullie om een bijdrage te doen wat jullie kunnen missen om Chuck een waardige respectvolle begrafenis en graf te geven. 

 

13-01-2017 UPDATE VAN DONEERACTIE.NL

Omdat er inmiddels familie gevonden is van Chuck en zij samen met de gemeente een crematie geregeld hebben kan het geld niet meer gebruikt worden voor de begrafenis van Chuck.

Wij hebben daarom in samenspraak met de actie-eigenaar besloten dat alle donaties aan deze actie vandaag teruggestort worden aan de donateurs.

 

In verband met de verwerkingstijd van de banken staan de donaties uiterlijk dinsdag 17-01-2016 op de rekening van de donateurs.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 6.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.

Deze actie is gesloten.