Christian Refugee Relief Athene

Christian Refugee Relief Athene | Geld inzamelen
 
 

Wij zijn Lydia Verloop (Verpleegkunde student) en Evelien van Pelt (Maatschappelijke zorg student) van het Hoornbeeck College Rotterdam. In April 2022 hopen wij mee te gaan met school naar Athene om daar vrijwilligerswerk te gaan doen, dit gaat uit van de stichting Christian Refugee Relief (CRR).

Zoals u misschien wel eens heeft gezien of gelezen is de situatie waar deze mensen zich in bevinden zeer schrijnend. Het gaat vaak om gezinnen met jonge kinderen, veel ziektes, te weinig voedsel, geen onderdak etc. Door de situatie in hun thuisland zijn ze hun land ontvlucht waarna ze terecht komen in deze vluchtelingenkampen. Op dit moment zijn er ongeveer 40.000 vluchtelingen in en rondom Athene die dakloos zijn of leven in tenten.

In de periode dat wij hierheen hopen te gaan willen wij ons inzetten voor de mensen die in deze heftige omstandigheden leven, we gaan helpen met het inpakken en uitdelen van pakketten met bijvoorbeeld kleding en voedsel. Zoals u begrijpt kost het erg veel geld om deze pakketten en hulp onder de vluchtelingen mogelijk te maken. 

We hopen dat u ons wilt helpen om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze organisatie die zoveel werk verzet en uw steun hard nodig heeft.

Heel erg bedankt alvast!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.