Chivan robert heeft een ebike nodig.....update

Chivan robert heeft een ebike nodig.....update | Geld inzamelen
 
 
Chivan robert heeft een ebike nodig om naar de middelbare school te kunnen.

Update: ongelofelijk!  Van dit bedrag hadden we alleen maar durven dromen zo hartverwarmend allemaal.. her is voor ons onmogelijk om iedereen te bedanken zoveel mensen die een donatie hebben gedaan in geld of in hulp. Inmiddels zijn we bij de fietsenwinkel geweest en die zijn nu bezig om te kijken hoe ze de fiets het beste kunnen ombouwen zodat Chivan veilig kan fietsen. Binnenkort komt er een artikel in de streker zodra we meer weten komt er een nieuwe update.. voor nu een hele blije Chivan..

Ik ben Chivan Robert, zo op het oog een gezonde jongen van 11 jaar, maar helaas ben ik geboren met een zeldzame afwijking galgangatresie een ziekte waardoor mijn lever niet goed functioneerde, gelukkig kon mijn papa toen ik 11 maanden een stukje lever aan mij geven.

Nu 11 jaar later zit ik in groep 8 en ga ik volgend schooljaar naar het voortgezet onderwijs waar ik enorm tegen op zie omdat ik het niet red om elke dag naar school te fietsen dit kost mij heel veel energie en dat zou ten koste gaan van school.

Er is een oplossing.. een EBIKE maar omdat ik klein ben voor mijn leeftijd moet er een fiets op maat worden gemaakt met trapondersteuning en dat is niet goedkoop, de gemeente gaat ons helaas niet helpen en mijn papa en mama redden het niet om voor september het benodigde bedrag bij elkaar te sparen.

Dus ik hoop dat door deze actie de benodigde centjes bij elkaar krijg zodat ik in september zelfstandig naar school kan fietsen. Willen jullie mij helpen? elke euro is er 1!

 

Als er meer geld binnenkomt dan nodig is voor Chivan zijn fiets dan willen we een goed doel ondersteunen samen met Chivan gaan we dan bedenken welk doel dit zou zijn. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
73 donaties
€ 1.480,00
Doel: € 1.500,00
98%

Deze actie is gesloten.