Charelle voor Lombok | Geld inzamelen
 
 

Charelle voor Lombok

Een gezond gebit voor elk kind in Lombok

Elk kind heeft recht op goede zorg! Als kind heb je niet de keus om op te groeien op een plek waar de juiste middelen aanwezig zijn. In Nederland is het voor elk kind vanzelfsprekend om de juiste zorg te krijgen die  nodig is. Gratis mag elk kind in Nederland naar een tandarts of mondhygiënist.
Helaas geldt dit niet voor alle landen in de wereld.  In de meeste ontwikkelingslanden zoals Indonesië is tandheelkundige zorg nog erg beperkt.

Ik ben Charelle en zit nu in mijn derde jaar van mijn studie Mondzorgkunde. Naarmate ik meer ervaring op doe in een mondzorgpraktijk heb ik gemerkt dat ik mijn energie en enthousiasme van het beroep mondhygiënist verder wil inzetten dan alleen in de praktijk zelf.
Daarom zal ik eind september 2018 afreizen met een tandheelkundig team van de DDFI (Dental Development Foundation Indonesië) naar het eiland Lombok.
Met dit team zal ik lagere scholen en opvang tehuizen voor straatkinderen bezoeken waarbij alle kinderen door ons bekeken en zonnodig behandeld  zullen worden.

Met een kleine donatie kunnen we er met  z’n allen voor zorgen dat wij vanuit Nederland een steentje bijdragen aan de mondzorg in Lombok, Indonesië!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

5 donaties
€ 105,00
Doel: € 1.750,00
6%

Deze actie is gesloten.