Challenge 'de 100 van Amerongen'

Challenge 'de 100 van Amerongen' | Geld inzamelen
 
 
Geldinzamelactie 'De honderd van Amerongen', steun de regionale horeca!

De Horeca heeft het lastig in deze tijd van de Corona crisis, sinds 15 maart zijn de cafes en restaurants in ons land gesloten. Vele bedrijven hebben hierdoor geen inkomsten meer, maar de vaste lasten lopen door. Om deze bedrijven te helpen wil ik als wielrenner van het Volker Wessels Merckx Cycling Team mijn steentje bijdragen.

Dit wil ik doen door de challenge 'De 100 van Amerongen' aan te gaan. Deze challange houdt in dat ik 100 keer de Amerongese Berg op en af zal rijden in negen uur. De Amerongse berg is een van de bekendste klimmen van de Utrechtse heuvelrug. De klim bedraagd 55 hoogtemeters wat de challenge op een totaal aantal van 5500 hoogtemeters brengt. Het is een zware uitdaging waarin maarliefs 252 km afgelegd moeten worden. Voor de wielerkenners dit is 5.5 keer de Alp d'Huez op. Het geld dat met deze inzamelactie word opgehaald wordt geschonken aan de volgende regionale horecabedrijven in de buurt van Rijswijk en Wijk bij Duurstede.

Hier de Horecabedrijven op een rijtje:

Mini restaurant het Veer (Rijswijk), Café pub de Mallemolen (Wijk bij Duurstede), Het Veerhuys (Beusichem), Hotel Brasserie Florian (Wijk bij Duurstede), Café Ome Ko (Wijk bij Duurstede), Café De Vaert (Wijk bij Duurstede) en Café het Pakhuis (Wijk bij Duurstede).   

Wie ben ik? www.nielsvanekeren.nl 

Wanneer vindt dit plaats? Deze challenge zal tussen 9 en 11 mei plaatsvinden, rekening houdend met het weer. 

Niels van Ekeren
10-05-2020

De 100 van Amerongen Voltooid

Op 9 mei wist Niels de 100 van Amerongen te voltooien in precies 8 uur tijd, ruim 1 uur sneller dan het gestelde doel. Hij vond het super om te zien hoeveel mensen hem kwamen aanmoedigen en hoe deze actie van de grond is gekomen, er kan nog steeds gedoneerd worden! Hierbij wil Niels en de regionale horeca alvast iedereen bedanken voor hun bijdrage. Hieronder vind je de link naar de stravafile en de aftermovie gemaakt door Jeffrey Wiese.

https://www.strava.com/activities/3424834317/overview

https://www.youtube.com/watch?v=LP5WuMHjuqE


Niels van Ekeren
08-05-2020

9 Mei is het zover

Op zaterdag 9 mei zal ik de challenge ´De 100 van Amerongen´ aangaan. Dit is te volgen via mijn facebookpagina Nielscycling en mijn instagrampagina Niels_cycling. Om 8 uur sochtends zal ik starten met de challenge om vervolgens in 9 uur bewegingstijd de challenge af te ronden. Wens me succes!

Facebook: https://www.facebook.com/nielscycling/

Instagram: https://www.instagram.com/niels_cycling/


Niels van Ekeren
03-05-2020

Wat gaaf om te zien hoeveel mensen er geld doneren voor de regionale horeca! Namens mij en de horeca bedrijven hartelijk bedankt hiervoor. Vandaag zelf 50x de steile kant van de Amerongse berg beklimmen, zie hier het ritje op strava. Het word een zware maar gave uitdaging om de 100 te halen! https://www.strava.com/activities/3391363938


Niels van Ekeren
26-04-2020

Vandaag heb ik in training de Amerongse berg maarliefs 30 keer beklommen, verder heb ik meerdere klimmetjes in de Utrechtse Heuvelrug beklommen wat een totaal hoogtemeters van 2050 opleverde over een tocht van 150 km met 33 km/per uur gemiddeld. Het was een zwaar dagje maar de voorbereidingen voor de challenge ´De 100 van Amerongen´ zijn in volle gang!275 donaties
€ 7.000,00
Doel: € 10.000,00
70%