CFX behandeling Utah

CFX behandeling Utah | Geld inzamelen
 
 

Op zaterdag 2 januari 2016 heb ik in het bosbad Putten een herseninfarct gekregen. Mijn leven is daardoor met 200% veranderd. Ik werkte en was alleenstaande moeder van een zoontje van 6 jaar. In de jaren die volgden ben ik vooral bezig geweest met revalideren en overleven want hoe slecht het ook met me ging...ik moest ervoor mijn zoontje zijn, dat was waarom ik het niet opgegeven heb in die tijd.

Na een paar jaar heb ik mijn lieve man leren kennen, die mij altijd ondersteuning geeft.

Nu 5 jaar later, helemaal klaar met revalideren. En het besef wat steeds meer wordt dat ik nooit meer zal kunnen en nooit meer diezelfde Ellen zal zijn die ik was. Altijd maar moeten nadenken of ik het kan ivm met de overprikking en chronische vermoeidheid die ik heb overgehouden aan het infarct. 

Toen ik hoorde van de CFX kliniek in Utah Amerika ben ik gaan informeren en nu is de kans groot dat de behandeling mijn overprikkeling en dus ook de vermoeidheid kan weghalen. Jammer genoeg wordt deze behandeling niet vergoed door de zorgverzekering en daarom hoop ik dat er iemand is die mij hierbij wil helpen om dit geld bij elkaar te krijgen zodat ik hopelijk mijn leven weer terug kan krijgen en weer een goede moeder en vrouw zal kunnen zijn.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.