Caviaopvang voor gedumpte of verwaarloosde Cavia's

Caviaopvang voor gedumpte of verwaarloosde Cavia's | Geld inzamelen
 
 

Help mee om Cavia's te redden

Door de Corona pandemie zijn er ontzettend veel huisdieren aangeschaft door eenzaamheid. Van Honden & Katten tot Konijnen & Cavia's. Voor deze laatste groep willen wij ons graag gaan inzetten. 

Aangezien het land steeds meer van slot gaat worden Cavia's momenteel veel gedumpt, verwaarloosd of zelfs gevoerd aan slangen. Dit is natuurlijk niet zoals die diertjes horen te leven. 

Daarvoor zouden wij graag ruimte willen opofferen om deze te gaan opvangen. Wij hebben een vrij grote schuur die hiervoor gebruikt kan gaan worden. In eerste instantie zal dit gaan om opvang voor zo'n 50 tot 100 cavia's. Echter is het toekomstbeeld groter. We zouden graag vakantieopvang en noodopvang in samenwerking met de dierenambulance willen gaan bieden. 

Dit betekend echter dat de schuur gedeeltelijk moet worden verbouwd. Ook moet er uiteraard veel worden aangeschaft. Denk hierbij aan schuilhuisjes, speelgoed, hooi en voer. Om dit allemaal te bekostigen willen wij graag een stichting gaan beginnen. Zodat we donaties en subsidie kunnen aanvragen om dit allemaal mogelijk te maken. 

Echter om hiermee te kunnen starten is startgeld nodig. Zodat de kosten voor de aanvraag en de hoog nodige spullen kunnen worden aangeschaft. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 3.000,00
0%