Cascaderun voor Alicia's Last Hope | Geld inzamelen
 
 

Cascaderun voor Alicia's Last Hope

Doneer en help Alicia van 23 met een stamcelbehandeling tegen chronische ziekte van Lyme!

15 april zal ik voor mijn goede vriendin Alicia Kellner (23 jaar) de Cascaderun in Hoogeveen gaan lopen. Alicia lijdt al bijna 9 jaar aan de chronische ziekte van Lyme. Hierdoor weegt zij nog maar 44 kilo en ligt zij sinds mei 2017 op bed. Er is een levensreddende behandeling voor haar gestart in Duitsland (Villa Medigrün in Otzberg), namelijk een stamcelbehandeling. Deze behandeling kan haar leven gaan redden, met jouw hulp. De behandeling kost 35.000 euro en wordt niet vergoedt door de zorgverzekering. De helft van de donaties zijn al binnen, maar we zijn er nog lang niet. De financiële middelen van Alicia en haar ouders zijn uitgeput door alle onderzoeken en voorgaande behandelingen door deze slopende ziekte. Op deze manier wil ik hen een hart onder de riem steken. 

Ik leerde Alicia kennen in 2013, we studeerden samen journalistiek in Zwolle. In deze periode was Alicia dus al zo'n 4 jaar ziek. Echter kon zij toen nog naar school en deden we af en toe leuke dingen, wel had zij toen o.a. al lange tijd zware vermoeidheidsklachten waardoor zij vaak niet naar school kon komen. Langzamerhand zag ik dat het steeds slechter met Alicia ging en uiteindelijk moest  zij ook stoppen met school.

De laatste jaren is Alicia's toestand in een rap tempo bergafwaarts gegaan. Zo heeft zij elke dag ontzettend veel pijn, waaronder hoofdpijn en krampen. Zij heeft geen kracht om haar bed uit te komen zonder hulp. Als ik 5 minuutjes naast haar bed zit is zij al uitgeput, wat echt niet te bevatten is, omdat we vroeger uren lang lol konden hebben samen. Alicia, haar dierbaren en ik heb er vertrouwen in dat haar leven te redden is met deze stamcelbehandeling die sinds medio 2017 bekend is geworden bij hen. Helpt u/jij ook mee? 

Meer info over Alicia haar stichting en haar behandeling op: www.aliciaslasthope.nl

Meer info over de Hoogeveense Cascaderun op: www.cascaderun.nl

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 5,00