Carrière switch

Carrière switch | Geld inzamelen
 
 

Ik wil graag de opleiding voor Paraveterinair volgen en afronden.

Na mijn MBO opleiding voor binnenhuisadvies kon ik daar geen werk in vinden en ben ik aan het werk gegaan als verkoopster, ik heb mijn eigen marktkraam gehad en daarna rolde ik in een kantoorbaan als administratief medewerkster. Wat ik mis is de omgang met mensen en dieren. Ik ben nu 40 jaar en wil eindelijk iets doen wat ik écht graag zelf wil en waar ik echt blij van word. Ik heb mijn baan opgezegd en heb mezelf een maand gegeven om van alles te gaan proeven en proberen dmv verschillende zelf-geïnnitieerde snuffelstages, aan de hand daarvan heb ik besloten dat ik paraveterinair wil worden; echt heel graag! Hiervoor zal ik een deeltijd opleiding moeten volgen bij Aeres Barneveld. De opleiding begint 20 september 2022 en zal ongeveer 2 jaar duren. De totale opleidingskosten incl materiaal zijn €4.750,- de praktijkexamens samen kosten nog eens €898,-

Naast de opleiding zal ik gaan werken in een fabriek om toch inkomsten te hebben voor reiskosten naar Barneveld (vanuit Drenthe) en de vaste lasten thuis.
De kosten van de opleiding zal voor ons een bittere pil zijn, daarom wil ik op deze manier proberen de opleiding toch te kunnen betalen. En ik eindelijk echt mijn hart achterna kan. 
Ik ben Sanne, ik ben 40 jaar en heb een vriend. Samen hebben we 2 kinderen (van 8 en 10 jaar), 1 hond en 2 katten en een hok vol (post)duiven. Dieren zijn mijn passie; al van baby af aan. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.648,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.