Can we make someone rich ? | Geld inzamelen
 
 

Can we make someone rich ?

Deze actie is niet bedoeld voor egoistische doeleinden, zie omschrijving !

 Beste donateurs,

Deze actie is niet bedoeld voor egoistische doeleinden, maar fungeert als expiriment om de kracht van de mens op het gebied van samenwerking te testen. 

Dit testen we door een donatie te ontvangen want iedere 50 cent die we ontvangen betekent dat er weer iemand was die zich ingezet heeft om aan deze samenwerking deel te nemen. We vragen een bedrag van 50 cent niet meer niet minder puur zodat we kunnen ervaren hoe mensen massaal kunnen samenwerken want als er 2 miljoen Nederlanders 50 cent weten te doneren is de actie geslaagd. 

Dit klinkt als een gemakkelijke opgave voor velen van ons maar de echte beproeving begint als iemand het gevraagde bedrag van 50 cent moet overmaken. Niemand word hier armer op maar toch is het voor velen een lastige beproeving dus laten we de handen bijeen slaan en eens kijken hoe ver we kunnen komen. 

Tot slot zou ik graag willen mededelen dat het ingezamelde geld aan het einde van de actie wanneer het geslaagd is naar een goed doel naar keuze van de donateurs overgemaakt word. 

Dit kan heel gemakkelijk gedaan worden door bijvoorbeeld de app van ING bankieren of andere banken. Graag bij het overboeken van 50 cent in de omschrijving naam van het door u gewenste goede doel toevoegen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.