Camper ombouwen voor 2 rolstoelen en 24 uurs hulp.

Camper ombouwen voor 2 rolstoelen en 24 uurs hulp. | Geld inzamelen
 
 

Wij zijn Merel en Dave en hebben een droom.

Met een handicap op vakantie gaan is vaak lastig. Vindt maar eens een goede aangepaste accommodatie en dan ook nog eens in het gewenste gebied. Bij aankomst kom je regelmatig voor verrassingen te staan die een verblijf nagenoeg onmogelijk maken. De accomodaties die wel een pluim verdienen zijn uiteraard populair en dat maakt dat je spontaan boeken kunt vergeten. Daarnaast heeft het zeulen van de hoeveelheid bagage en hulpmiddelen meer weg van een volksverhuizing dan van een ontspannen vakantie. En dat iedere keer weer. Wat zou het fijn zijn als dit makkelijker kon!

Toen zagen we een oude camper van Stichting On Wheels te koop staan.

Een beslissing was snel gemaakt. Deze camper geeft ons de mogelijkheid om onze droom waar te maken en de mooie plekken op te zoeken waar we normaal nooit zouden kunnen komen! En tevens de vrijheid te hebben om spontaan weg te kunnen wat met onze hulpafhankelijkheid alleen voorbehouden is aan mensen zonder handicap.

Onze droom vraagt om een unieke camper volledig ingericht en aangepast met de hoogste mate van zelfredzaamheid als doel.

En deze droom hebben we niet alleen voor onszelf. Met deze unieke camper en zijn uitgebreide mogelijkheden willen we zo veel mogelijk laten zien dat er met een handicap veel méér mogelijk is dan je zou verwachten. We willen dit op Beurzen en Meetings demonstreren aan anderen die, net zoals wij, een hulpafhankelijke handicap hebben.

Echter, er zal nog wel een hoop moeten gebeuren. De staat waarin de camper nu verkeert volstaat niet. Om in hoge mate zelfredzaam te kunnen zijn, moet de camper drastisch omgebouwd worden en alleen al de noodzakelijke aanpassingen kosten veel geld. Het begin hebben we kunnen realiseren met eigen middelen, maar om dit project in zijn geheel te bekostigen hebben we hulp nodig. 
Met uw steun helpt u niet alleen ons, maar ook eenieder die onze droom deelt.

Uitgebreidere informatie en foto’s kunt u vinden op www.Gewoon-Camper.nl.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
69 donaties
€ 3.000,00
Doel: € 30.000,00
10%