Cadeau voor ieder kind

Cadeau voor ieder kind | Geld inzamelen
 
 

Wij zijn klas V3A van hoge school de kempel. Wij willen graag ouders en kinderen helpen die het moeilijker hebben. Heel veel kinderen krijgen in december geen kadootjes en dit vinden wij jammer.

Volgens eeuwenoude Kempel-traditie vindt dit jaar weer de ‘vermeerderactie’ plaats. Studenten van De Kempel bedenken per klas hoe zij een startbedrag van € 25,- kunnen vermeerderen. Door bijvoorbeeld het maken en verkopen van lekkernijen, het wassen van auto’s, het organiseren van een loterij of een spelletjesmiddag. Of welke activiteit dan ook die bijdraagt aan het zo veel mogelijk geld ophalen. 

De opbrengst van de vermeerderactie is voor een goed doel. Dit jaar ondersteunen we Stichting Jarige Job. Ieder jaar zijn er in Nederland kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. € 35,- Hier zit alles in wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school!

Hoe mooi zou het zijn als jouw klas het startbedrag meerdere keren kan verdubbelen, zodat er nog meer kinderen hun verjaardag kunnen vieren?

https://stichtingjarigejob.nl/?gclid=CjwKCAiAvriMBhAuEiwA8Cs5lRUKsKpFTQdKjfV_DJZfHqo_l6UjRMm9P73AUW4K1pM5LCUG6zWQ1BoCAJcQAvD_BwEEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 100,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.