C rijbewijs voor ambulance chauffeur.

C rijbewijs voor ambulance chauffeur. | Geld inzamelen
 
 

Hoi, ik ben Devin en ik ben 26 jaar. Al vanaf jongs af aan is het mijn doel om als ambulance chauffeur aan het werk te kunnen gaan. Helaas mis ik nog mijn C (vrachtwagen) rijbewijs welke verplicht is in verband met het gewicht van de ambulance. Helaas kom je zonder dit rijbewijs niet in aanmerking voor deze functie om te solliciteren. Ik heb al meerdere malen contact gehad met veel verschillende ambulance diensten maar helaas zijn de regels en eisen zo veranderd dat het niet meer mogelijk is deze via de ambulance dienst te behalen. Dit rijbewijs dienst dus vooraf zelf behaald te worden wat helaas de nodige kosten met zich meebrengt. Voor het C rijbewijs ben je al gauw tussen de €3000 en €4000 euro kwijt gezien er meerdere theorie en praktijk examens nodig zijn welke je dan ook nog hoopt in 1 keer te behalen. 


Nu lijkt het makkelijk gezegd om hier natuurlijk als jong iemand voor te sparen, echter woon ik op mezelf en zijn de kosten voor de vaste lasten de afgelopen jaren flink gestegen met name afgelopen jaar waardoor ik mijn opgebouwde spaargeld heb moeten gebruiken om dit allemaal te bekostigen. Hierdoor zal dit opnieuw aanvullen op mijn spaarrekening komende tijd ook niet gaan lukken gezien de prijzen hoog blijven. 

 

Daarom zoek ik via deze weg hulp en vraag ik u voor een hele kleine bedragen ondanks dat we allemaal natuurlijk last hebben van de hogere vaste lasten en overige stijgende prijzen. Dit zodat ik het C rijbewijs kan gaan behalen en mijn droom kan gaan realiseren om als ambulance chauffeur aan het werk te kunnen gaan. 

 

Alvast ontzettend bedankt voor uw moeite. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 4.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.