buurtmobiel | Geld inzamelen
 
 

buurtmobiel

buurtmobiel in capelle aan den ijssel

Wij zijn Stichting VOS en wij willen het project buurtmobiel in capelle aan den ijssel opstarten. Wat is het buurtmobiel en wat houd dat in. Heel simpel we gaan door heel capelle mensen rondrijden met iyyo's. We gaan mensen vervoeren van A naar B in electrische wagentjes. In Utrecht is dit concept ook al beschikbaar en een echte hit geworden. Met name de ouderen hebben hier heel veel baat bij omdat ze vaak niet naar buiten meer gaan omdat ze moeilijk te been zijn of de afstand te groot is om te lopen. Wij als Stichting VOS willen hier verandering in brengen. Het is wel zo dat iedereen gebruik kan maken van het buurtmobiel binnen de grenzen van capelle aan den ijssel.

De electrische wagentjes zijn 100% duurzaam want ze rijden op accu's er komt dus geen benzine of diesel aan te pas. Wat uiteraard geen verontreiniging brengt en het milieu verbeterd. De Iyyo's kosten wel wat en daarom vragen wij of u een donatie wilt doen. Wij gaan met het bedrag een paar mooie Iyyo's aanschaffen zodat we iedereen kunnen voorzien van vervoer in Capelle aan den IJssel. Uiteraard moeten ze s'nachts opgeladen worden dus een pand moeten we ook hebben om deze wagentjes te kunnen stallen. 

Dus mocht u een paar centjes over hebben doneer het dan aan Stichting VOS zodat wij iedereen kunnen helpen aan goedkoop vervoer van A naar B.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 100.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.