Buurt AED voor omgeving Mallemolen

Buurt AED voor omgeving Mallemolen | Geld inzamelen
 
 
Inzamelingsactie om de buurt hart veiliger te maken dmv een goed onderhouden AED.

Een AED in de buurt is van levensbelang, want snel handelen bij een hartstilstand kan levens redden. Een AED is een apparaat dat met een schok het hart weer aan het pompen kan brengen bij een hartstilstand. In onze buurt hebben we geen AED die dag en nacht bereikbaar is. Dat moet veranderen, vinden wij.

Elke week krijgen 300 mensen in Nederland buiten het ziekenhuis een hartstilstand. Vaak totaal onverwachts, in of om het huis. Binnen 6 minuten reanimeren en een AED gebruiken, verhoogt de overlevingskans aanzienlijk. Een ambulance is er vaak niet op tijd. Met een BuurtAED maken wij onze buurt dus veiliger.

Onze BuurtAED komt te hangen aan een **buitenmuur/huis** in de wijk. Hij wordt aangemeld bij het oproepsysteem voor burgerhulpverleners en is dan dag en nacht bereikbaar. Zodra iemand in onze buurt 112 belt bij een hartstilstand worden dan burgerhulpverleners opgeroepen die de AED op kunnen halen. Daarom is een AED in de buurt zo belangrijk. Het zou zomaar jouw of mijn leven kunnen redden!

Bij deze actie zit onderhoud & service op locatie inbegrepen voor 8 jaar!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.660,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.