Buitenland stage | Geld inzamelen
 
 

Buitenland stage

Buitenland stage Curacao

Lieve familie, vrienden en facebookvrienden. 

Wie ben ik?

Ik ben Juna van Zeeland ik ben 18 jaar en ik volg de opleiding Verzorgende IG 2e leerjaar op het Roc Aventus in Apeldoorn. Wij krijgen als 2e jaars de kans om in het buitenland stage te lopen. Dit is na de zomervakantie 2018 voor 10 weken. Dat is natuurlijk een hele gave ervaring!

Voor school ga/wil ik graag stage lopen op Curacao. Hier kijk ik heel erg naar uit! Maar om eerlijk te zijn is Curacao nogal een kosten plaatje.. Ik ben hier goed voor aan het sparen maar kan dit helaas niet alleen. En daarom zou ik het heel erg op prijs stellen om daar wat hulp te kunnen bij gebruiken. 

Aangezien ik voor school 300 uur moet maken binnen 10 weken, zou ik 5 keer per week moeten werken om daaraan te voldoen. Waarschijnlijk is het niet mogelijk om daarnaast nog een baantje te kunnen vinden daar. 

Doel 

Ze zeggen altijd waar een wil is, is een weg En als je echt graag iets wil bereiken moet je er voor gaan!!

Mijn doel is om daar mensen te kunnen helpen met mijn vak. Het is een kans om ervaring en kennis op te doen in een totaal andere cultuur. Na het werken zal ik natuulijk niet (altijd) met mijn kont op het strand gaan liggen luieren. Ik heb ook opdrachten en examenens die ik meekrijg en daar moet uitvoeren en afronden en daar weer veel verslagen van moet maken. Dat is ook de bedoeling dat ik dat ga halen en afmaken. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en kijken hoe het er in een andere cultuur aan toe gaat. 

Donatie

Hierbij vraag ik u om mij te helpen en om een donatie te doneren. Alles is welkom en alle beetjes helpen. Echt waar, u zal mij heel erg helpen en zal u enorm dankbaar zijn!

- xxx- Juna Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.