Building my dreamcar

Building my dreamcar | Geld inzamelen
 
 
Wie kan mij een handje helpen, om na 2 jaar eindelijk de auto te rijden die ik wil rijden.

Hoi allemaal! Ik ben Grytsje, 18 jaar oud en gek op auto's. Sinds mijn 15e was ik al in het bezit van een sportauto, de welbekende Honda Prelude. Dit was in eerste instantie een project van 2 jaar, uiteindelijk na die 2 jaar toch besloten er mee te stoppen. Er waren zoveel problemen, motorisch vooral maar ook exterieur. De oude Japanse sportauto's staan bekend om hun roest en een reparatie loopt op in duizenden euro's. Als student is dit natuurlijk niet te bekostigen. 

Na lang twijfelen het project gestopt en een 2e prelude gekocht. Waarom weer een prelude? Ik heb veel vertrouwen in de Japanse motoren, kwalitatief goed en relatief goedkoop in onderhoud. Daarnaast is het een speciale auto om te zien en redelijk uniek, en daar houdt ik van. De passie voor de JDM auto's is toch begonnen bij de 1e prelude. En die wil ik graag voortzetten. Helaas worden ze er niet jonger op en dat valt ook op te merken. 

Ik heb mijn 2e Prelude nu een halfjaartje. APK vlekkeloos, wat onderdelen vervangen allemaal soepel. Dacht ik eindelijk klaar te zijn, kwam ik erachter dat de beginnende roest ver uitgebreidt was. Zover dat een volgende APK niet haalbaar is. Het plan was het zelf te maken. Maar ik werd er op gewezen dat dat een tijdelijke oplossing was en het net zo snel terug zou komen. De kosten lopen op tot 3000 euro. 

Het plan is om het laswerk professioneel te laten doen, voorbewerking zelf en veel van mijn eigen tijd te gebruiken. Dat kost minder geld, maar nog steeds aardig wat. 

Er zullen mensen zijn die zeggen, "is het niet waard"  of "koop een nieuwere auto". Maar deze auto wil ik blijven rijden net zolang tot hij er helemaal mee opgehouden is. 

Zeker de autoliefhebbers onder ons zullen het herkennen, de liefde die je kan hebben voor een auto, en ook de stress die ze soms veroorzaken. Het is geldslurpend maar het geluk dat je ervoor terugkrijgt is onbetaalbaar.

Wie helpt mee om mijn auto nog minimaal 10 jaar te laten rijden?

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.