Buikwand correctie voor jonge moeder

Buikwand correctie voor jonge moeder | Geld inzamelen
 
 
Ik wil heel graag mezelf kunnen worden voor mijn kinderen. Ik ben in totaal 67 kilo kwijt.

Mijn naam is Priya en ik sta vol enthousiasme in het leven. Ik ben 3 jaar geleden moeder geworden van een tweeling waardoor ik een flinke buik heb gekregen. 
Tegen het einde van mijn zwangerschap kreeg ik te horen dat ik met spoed een keizersnede moest ondergaan omdat de tweeling niet goed lag. Deze zijn gelukkig gezond en wel, maar de keizersnede heeft veel impact achtergelaten. 

ik heb heel hard getraind en op me voeding gelet om zoveel mogelijk kilo's weg te trainen maar door de snee is het niet mogelijk om het overtollige huid weg te trainen. Ik ben naar meerdere specialisten geweest maar deze gaven allemaal hetzelfde aan, ik zou dit voor altijd blijven houden. Ik voel me ongeveer 1,5 jaar niet prettig in me vel, ik ben erg onzeker geworden en ik kan niet 100% de oude ik worden. Het is mentaal nu ook aan het knagen wat me heel veel pijn en verdriet doet. 

Ik ben een alleenstaande moeder en kan een buikwandcorrecties niet zelf permitteren en hoop dat ik misschien op deze manier een stapje voorruit mag zetten met jullie hulp. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.