Budget voor Buddy's

Budget voor Buddy's | Geld inzamelen
 
 
GoedVoorElkaar matcht hulpvraag en buddy voor langdurige vertrouwensrelatie

Stichting GoedVoorElkaar is gericht op het samenbrengen van mensen met een ondersteuningsvraag en mensen, die graag gedurende langere tijd concreet ondersteuning willen bieden aan iemand, die niet meer geheel zelfstandig kan functioneren.

GoedVoorElkaar heeft hiervoor een online platform ontwikkeld, waarbij naast de ‘matching’ ook de mogelijkheid is gecreëerd voor chatten en een agenda. Niet alleen samenbrengen is een doelstelling, maar vooral ook het realiseren van een langdurende relatie gebaseerd op vertrouwen en deskundigheid. Daartoe faciliteert de stichting naast het online platform ook een fysiek platform met opleiding, training en coaching van de ondersteuners.

Structurele evaluatie en op de situatie afgestemde deskundigheidsbevordering zullen de kwaliteit van de ondersteuning waarborgen.

Hulp krijgen en hulp geven ( wederkerigheid ) maakt mensen blij en positief en draagt bij aan een plezieriger samenleving. GoedVoorElkaar levert hieraan een structurele bijdrage!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 20,00

Deze actie is gesloten.