BrinkParade Empel

BrinkParade Empel | Geld inzamelen
 
 
Cultureel festival op Den Brink op 26 mei met zang dans muziek toneel kunst workshops

Theatergroep Impla, durmfanfare Exempel en de St. Empelse Revue zullen de Brink in Empel op 26 mei 2018 omvormen tot een parade waar diverse voorstellingen in tenten, straattheater en workshops gegeven worden. Een cultureel festival voor en door inwoners van Empel en omstreken. Aanvang 13.00 uur. Voor de inwendige mens kun je er terecht voor een borrel en een gevarieerde hap. Na 21.00 uur sluiten we het festival gezellig af.

Optredens worden verzorgt door onder andere het theaterkoor Voicesensation, Eigenwijs Kinder Theater! (Ekt!), groep 8 van het Wikveld, Voluum, oudspelers van Impla en natuurlijk Exempel en Impla.  Er zullen workshops acrogym, dance en improvisatie gegeven worden. Het programma voor optredens is bijna rond, we hebben nog een paar plekjes voor wie zich nog wil aanmelden. 

Om dit gratis toegankelijke festival te organiseren is natuurlijk geld nodig. De drie organiseerende vereinigingen zijn niet draagkrachtig genoeg om alle kosten op zich te nemen. Daarom vragen wij u om een donatie. U kunt vanaf 12,50 op deze site een donatie doen. 

Iedereen die een donatie doet kan op het festival een heerlijke bak met koffie met wat lekker afhalen. Doneer je 50 euro of meer krijg je een BrinkParadepin erbij. Voor donateurs die 100 euro of meer doneren kunnen voor de voorstelling die zij bij willen wonen op de eerste (VIP-)rij plaats nemen. En wanneer je 250 Euro of meer doneert krijg je (indien gewenst) een vermelding op onze supporterswand. Tijdens de BrinkParade maken we dan een foto van jou voor deze supporterswand, welke je thuisgestuurd krijgt.

Contact: brinkparade@gmail.com 

         Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 71,00

Deze actie is gesloten.