Breng terug kleur in hun leven

Breng terug kleur in hun leven | Geld inzamelen
 
 

Hoi creatievelingen en art lovers !

Ik ben een lokale kunstenaar die zich sinds jaar en dag inzet voor jongeren met motorische beperkingen en jongeren die het wat moeilijk hebben in hun gezinssituatie.

Wij geloven in onze kids en proberen onze groep volledig te laten openbloeien en hun hart en geest zich op hun doek of project te laten ontplooien.

Soms met een lach of een traan,maar altijd met nieuwe moed !

Wij hadden een leuk atelier met alle benodigdheden maar door een dom ongeluk (brand) zijn we ons knusse atelier kwijtgeraakt.

Met de verzekeringsmaatschappij geraken we geen stap verder omdat verf ,airbrush materialen en knutselbenodigheden uit steun van onze omgeving en goede zielen blijkbaar niet hieronder vallen.

Momenteel doe ik deze namiddagen bij mij thuis om deze kids niet in de steek te laten ,maar momenteel kan ik maar 5 kinderen per namiddag ontvangen bij me thuis wegens plaatsgebrek en beschikbare materialen,wetende dat onze groep 67 creatievelingen bevat.

Ondertussen heb ik met eigen inbreng een nieuw pand gehuurd maar dit is momenteel nog leeg.

Dus moeten we nieuw materiaal aanschaffen zoals pc,plotter,compressor,airbrush pennen ,verf ,noem maar op....

Daarom doe ik graag beroep op de medemens om die jongens een hart onder de riem te steken zodat ze snel terug een vertrouwde omgeving krijgen waar ze een dagje in de week onze nieuwe picasso kunnen zijn.

ieder likje verf ( eurootje) brengt ons dichter naar onze nieuwe werkplek.

De jongens weten dat dit moeilijk is momenteel en willen uit dankbaarheid iedereen die een inspanning voor hen kan doen ,hoe klein of groot , graag een zelfgemaakte tekening of schilderij schenken aan u als ze terug zijn opgestart.

Mijn kunst team en ik willen u vooral bedanken voor uw tijd en misschien uw steun!

nogmaals,

dank u wel!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.