Breng ons bij papa

Breng ons bij papa | Geld inzamelen
 
 
Help ons gezin bij elkaar te brengen !!!

Onlangs is mijn vriend fadel, de vader van mijn 3 kinderen na 23 jaar in Nederland te wonen uitgezet naar Libanon. Hij verblijft nu sinds een week in slechte omstandigheden in het onveiligste en armste gedeelte van het land en heeft geen veilig onderdak om daar te verblijven voor de tijd die wij moeten afwachten om weer terug te keren naar Nederland en daar vragen wij jullie hulp voor !

Om in het kort uit te leggen waarom fadel is uitgezet. Het gezin met 5 kinderen is gevlucht uit de oorlog 23 jaar geleden naar Nederland, wat nu blijkt met niet de juiste papieren door ouders meegeven aan Nederland. Contact met vader is er niet meer en heeft na 23 jaar aangeven niet de juiste papieren te hebben doorgegeven waardoor fadel nu is uitgezet naar Libanon. Hoe is het mogelijk dat kinderen, fadel toen de tijd 8 jaar nu de dupe moeten zijn van ouders, die wel verblijven in Nederland ! Dit hebben wij ook in de rechtbank laten horen maar helaas houden zei hier geen rekening mee. 

Wat wij vragen is een bijdrage voor een verblijf in Libanon voor fadel maar het liefst als gezin samen omdat het proces om terug te komen maanden kan duren zodat de kinderen ook niet zonder hun vader hoeven te zijn, en wij de tijd als gezin in Libanon veilig kunnen afwachten tot wij weer als gezin naar Nederland mogen komen.

 

Als iemand informatie heeft over een veilig verblijf in Libanon met lage kosten stuur dan a.u.b. een e-mail naar sweet-leonor@hotmail.com. Alle informatie is welkom. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 3.000,00
0%

Deze actie is gesloten.