breng me terug naar huis

breng me terug naar huis | Geld inzamelen
 
 

hallo mensen,

ik heb hulp nodig met het volgende. ik woon in Friesland en ik werk in het Rotterdamse. ik probeer met man en macht naar Rotterdam te verhuizen. maar het kost me meer tijd dan verwacht. Reden van verhuizing is dat ik woon samen met mijn zoon van 19. hij mist zijn oude omgeving vreselijke en wil maar 1 ding terug. daarvoor had ik een baan nodig en een woning.. de baan heb ik en ik verdien ok. maar ik rijdt nu nog elke dag op en neer van Friesland naar Regio Rotterdam. ik vertrek 4 uur in de ochtend en kom savonds thuis. dit is mijn eigen keus maar ik wil maar 1 ding bereiken. dat mijn zoon weer gelukkig wordt.

ik kan dit niet financieel blijven volhouden op termijn en zoek hulp tot ik die woning heb gevonden. ik heb zelf geen familie om op terug te vallen. ik vind het vreselijk om hier hulp te vragen. maar ik heb alle hulp nodig die ik kan krijgen op dit moment. hopenlijk kan ik in de toekomst ook een ander helpen.

Rene van Oorschot
12-11-2022

Benzine kosten etc. Is het lastigste. Elke week heb ik woningbezichtigingen. Zodra er een woning rond is red ik het wel. Maar tot die tijd is het moeilijk. Ik doe alles om mijn zoon zijn leven terug te geven. 


0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.