Breng Jubilée naar huis

Breng Jubilée naar huis | Geld inzamelen
 
 

Jubilée heeft 26 jaar lang kinderen leren ponyrijden. In 1996 was zij een cadeau aan Bert van de studenten en de ' burgers' van de manege.
Na Bert zijn overlijden is Jubilée bij Thijs gebleven op Manege Marcroix, Manege Austerlitz, in Groenekan, Manege Groessen en uiteindelijk in 2018 liep ze als eerste uit de vrachtwagen samen met Thijs het erf van Manege 't Hoogt weer op... thuis.

Jubilée wist de weg, de wei ging open en je klapte in je handen... met Jubilée voorop galoppeerde de kudde de wei in. Etenstijd.... Juuuuuubilée.... en daar kwam ze in draf aan. Of er nu wel of niet een kind aan het halstertouw liep, ze wist de weg naar de voerbak snel te vinden :).

In menig foto-album komt deze kleine lieve en soms wat ondeugende pony voor.

Helaas is zij op 28 november 2022 op 29 jarige leeftijd ingeslapen.

Er zijn geen woorden voor de leegte die zij achterlaat en het gemis als gouden trouwe manegepony.

Om Jubilée te vereeuwigen en zelfs na haar overlijden van educatieve waarde te laten zijn, willen we haar prepareren zodat haar skelet in onze (nog te bouwen) nieuwe theorieruimte kan komen. Met deze ruimte willen wij opleidingen faciliteren en het zou mooi zijn als Jubilée daar een mooie plek krijgt.

Jubilée kan dan voor altijd thuis op Manege 't Hoogt blijven.

Helaas hebben wij door de coronaperiode hier geen potje meer voor apart, daarom organiseren wij deze actie. We zijn dankbaar voor de mooie jaren die we met haar hebben gehad en hopen nog veel mensen wijzer te mogen maken over pony's en paarden op onze rijschool. We zouden het enorm waarderen wanneer u daar ook een steentje aan bij wil dragen om dit mogelijk te maken.



Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.








232 donaties
€ 6.273,00
Doel: € 9.000,00
69%