Breng Eleanore thuis | Geld inzamelen
 
 

Breng Eleanore thuis

Driving the scenic route

Samen met een vriend ben ik in Maart 2017 een onvergetelijke reis begonnen. We hebben in Nederland een 26 jaar oude Volkswagen Golf 2 gekocht en zijn een reis naar de andere kant van de wereld begonnen.

 

Ik heb Beernt in Zuid-Afrika leren kennen waar we beide stage liepen. Na de stage hebben we 11 landen in Afrika getrotseerd met een Citi Golf wat vijf maanden heeft geduurd. Tijdens de reis in Afrika hebben we elkaar leren kennen en vernam ik dat Beernt opgegroeid is in Indonesia.

 

Tijdens het rijden in Afrika hebben we als grap tegen elkaar gezegd om ooit van Nederland naar Indonesia te rijden in een Golf. Zogezegd zo gedaan. In Januari 2017 hebben we een 26 jaar oude Volkswagen 2 gekocht en zijn we gaan rijden richting Indonesia.

 

We hebben 42.000 km gereden in 23 landen in de afgelopen 7,5 maanden. We zijn er trots op en we hebben onderweg veel publiciteit gekregen. We hebben in diverse kranten gestaan en Facebookpagina’s van TopGear Nederland en Volkswagen hebben ons al gedeeld.

 

We gaan binnenkort Singapore binnen met de auto wat onze eindbestemming is. In het begin van de reis was Indonesia het doel maar helaas is dit niet te doen. Er gaan simpelweg geen auto ferry’s naar Indonesia vanaf Maleisië en Singapore.

 

Echter is de reis zeker geslaagd, we gaan maandag Singapore binnen en daar maken we een prachtige foto met Indonesia in onze rug. Het volgende idee is om de auto te verschepen naar Nederland en daar willen we een crowdfunding actie voor opzetten.

 

Onze volgers op Facebook hebben aangegeven achter ons te staan en om de auto genaamd Eleanor thuis te brengen. We zijn erg gehecht aan haar geworden in de laatste maanden en ze heeft het fantastisch vol gehouden.

 

Ze heeft ons door woestijnen, rivieren, moerassen, bergen, sneeuw en nog veel meer gereden. We zijn erg gehecht geraakt aan Eleanor en we willen haar graag terug naar huis brengen en we hebben volle vertrouwen in dat dit gaat lukken.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 5,00
Doel: € 2.500,00
0%