Breng deze meiden in veiligheid

Breng deze meiden in veiligheid | Geld inzamelen
 
 

Goedendag,


Mijn naam is Rosanne. Ik zoek hulp voor mijn partner Patrick. Hij heeft drie dochters waar hij hard voor aan het vechten is om ze in veiligheid te brengen. Gun jij net als mij deze drie meiden ook een veilig thuis en dat ze elke dag geliefd en verzorgd worden. Help dan alstublieft door een donatie te geven om dit lange gevecht een kans van slagen te geven.


Ik zal hier onder verdere uitleg geven. Mijn partner heeft nooit gedacht dat ouderlijk gezag een ding zou worden. Maar alles wat nu gebeurt had heel anders kunnen zijn. Deze 3 meiden vallen onder volledig gezag van hun moeder. Hier zijn zij tot onze grote spijt niet veilig. Worden mishandeld in elke vorm van het woord. Nu zijn wij al met alle “hulp” instanties aan de gang maar deze kunnen blijkbaar niet helpen. Van Veilig thuis, jeugd bescherming, tot een gezinsmanager. Niemand kan daadwerkelijk iets doen, omdat de vader geen gezag heeft. Het enige wat deze meiden nog kan redden is een uitspraak door de rechter. Maar de advocaat kosten zijn zo hoog dat we nu in financiële crisis zijn beland en de advocaat niet meer kunnen betalen. De moeder houdt de kinderen vandaag de dag al 3 maanden weg bij vader. Zonder contact wat zelfs verplicht is opgelegd door de rechtbank, hier houdt moeder zich niet aan en komt er gewoon mee weg. Help alstublieft, deze meiden worden geslagen, geknepen, aan de haren getrokken, in de rug getrapt, op de neus gestompt en lopen in veel te kleine kleren die stinken naar katten urine. Ook krijgen zij vaak geen eten en ontbijt wordt overgeslagen, want moeder ligt nog op bed als de meiden naar school moeten. Lunch voor op school moeten ze zelf maken als er al wat in huis is. Het “hulp” systeem van Nederland is enorm bekrompen en er wordt altijd maar gedacht dat kinderen beter af zijn bij de moeder, maar helaas is dit niet het geval.


De vader van deze meiden heeft een ernstig auto ongeluk gehad 2 jaar geleden. Hierbij is hij 3x over de kop is geslagen. Nu 2 operaties aan zijn schouder verder is hij nog steeds niet in staat te werken. Er staat nog een operatie te wachten voor een beknelde zenuw tussen zijn ribben. Dus hij leeft met constante zenuwpijn. Daarnaast heeft hij ook nog een onverklaarbare hoofdpijn die door zware medicijnen enigzins onderdrukt wordt maar nooit weg is. Hierdoor hebben wij alle reserves op moeten maken en staan nu in de rode cijfers. Maar het is o zo belangrijk dat de rechtzaak door kan gaan. En dit is helaas tot mijn grote verdriet nu niet mogelijk omdat wij simpel weg de advocaat niet meer kunnen betalen. 


Hartelijk dank voor uw tijd, dat u ons verhaal heeft willen lezen. Mocht u zelf kinderen hebben of gescheiden zijn dan weet u vast hoe vreselijk deze situatie is voor de kinderen. Ze hebben dringend hulp nodig. En helaas kan alleen de rechter hier bij helpen. Want zelfs de politie zou willen dat ze wat konden doen maar deze staan ook machteloos in deze situatie.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.