Brand verwoest loods, maar niet de droom! | Geld inzamelen
 
 

Brand verwoest loods, maar niet de droom!

Atelier Vix en Klik Klak on FIRE. doneer en laat ze een nieuw begin maken!

De loods is weg, met alles erin, maar de droom blijft bestaan.

Victor en Francien zijn hun voorraad, computers, lasermachine, grafeermachine, gereedschap, werkbanken en de boot kwijt.

Lieve vrienden, ik heb jullie alleen maar heel hard zien werken, hard werken om jullie droom waar te maken.

22 april 2017 ging deze droom in rook op. Een brand die de samenwerkende zzpers van Dukdalf 53 van hun werkplek beroofde. De verzekering die niet mee werkt, omdat het zoveel verscheidene bedrijfjes werkte. Kunstzinnig, creatief, maar vooral veel werk. De een wel, de ander geen brandverzekering. Nu nog onduidelijk.

Mijn naam is Roxane van Engelen en ik moet iets doen om te helpen, help je mee? Samen gaan we ervoor zorgen dat er een mogelijkheid is voor doorstart, nieuwe locatie, nieuw materiaal en bestellingen leveren!

Door een bedrag te doneren, helpen we Atelier Vix en Klik Klak stoeltjes een doorstart te maken. Crowdfunding, ieder bedrag is van harte welkom. Vanaf €5,- maak je een enorm verschil.

Het zal de persoonlijke spullen en creaties niet terug brengen, maar de doorstart en een nieuwe locatie, zal ze al enorm op weg helpen. Door te doneren en te steunen, helpen we ze verder.

Doe mee en doneer…Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

34 donaties
€ 4.103,00
Doel: € 50.000,00
8%