bouwen kinderboerderij | Geld inzamelen
 
 

bouwen kinderboerderij

kinderboerderij

Voor de kinderen die dagelijks bij ons de dieren komen knuffelen en meehelpen met voeren zouden wij heel erg graag een kinderboerderij willen realiseren.In een omtrek van 30 kilometer is er hier geen een kinderboerderij waar kinderen kunnen leren omgaan met dieren en meehelpen met voeren .

De kinderen kunnen nu maar in kleine groepjes komen anders is t gewoon te klein.Vanuit het dorp naast ons moeten we regelmatig kindjes teleurstellen omdat er al zoveel rondlopen .En om een vrij toegankelijke boerderij te creeren moeten we een aantal dingen aanpassen zodat we alle kinderen blij kunnen maken .

De ruimte hebben we maar er moet een omheining komen en de stallen moeten worden aangepakt.Het dak moet worden opgeknapt om alle dieren een droge stal te geven en de parkeerplaats moet opnieuw bestraat worden de tegels zijn er maar er moet nieuw zand onder vanwege het verzakken .

 Daar wij zelf niet de financielle ruimte hebben om dit te doen vragen wij U hulp om deze droom te realiseren.

Helpt U ons mee ? Alle kleine beetjes helpen uiteindelijk om onze droom voor de kinderen waar te maken .Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.