Bouw woonhuis school voor weeskinderen in Uganda | Geld inzamelen
 
 

Bouw woonhuis school voor weeskinderen in Uganda

Samen kunnen we verandering brengen

Begin 2018 ben ik samen met mijn man in Uganda geweest om de vrouw te ontmoeten waar we al langer contact mee hebben en het werk te zien dat zij doet. De vrouw, Doris, is een krachtige jonge vrouw met een groot hart voor God en voor het leed in haar land. Doris wil strijden voor de kinderen die vaak de dupe zijn van armoede of geweld. Ook wil Doris vrouwen bemoedigen die in armoede leven en er vaak alleen voor staan in het gezin.

Op dit moment vangt Doris kinderen op die wees zijn of die verstoten zijn door hun ouders. 

We willen graag samen met Doris geld inzamelen om een woonhuis en een school te bouwen voor de kinderen. Door onderwijs en het doorgeven van de liefde van Jezus willen we verandering brengen bij de generatie die nu opgroeit zodat zij later andere keuzes zullen maken als hun ouders.

 

 

Imkea van de Pol
19-06-2018

Inmiddels is er veel gebeurd. Doris heeft een school opgezet, in een ruimte die we huren, waar ook kinderen uit het dorp welkom zijn. Veel kinderen die niet naar school konden kunnen nu voor een heel klein bedrag toch naar school. Een aantal van hen wordt gesponsord door vrienden van Doris uit Uganda, wat fijn! Wil je ook een kind sponsoren voor een klein bedrag per maand?
Ik hoor het graag!

We zijn nog aan het sparen om de grond helemaal af te betalen, en op die plek een school te bouwen voor alle kinderen en een woning waar de kinderen kunnen wonen die echt niet meer thuis kunnen wonen.
Ook hiervoor zoeken we nog mensen die mee willen helpen om dit te realiseren. Ik hoor het graag van je!

 

Hartelijke groet!


 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 50,00