Bouw mee aan mijn nieuw leven!

Bouw mee aan mijn nieuw leven! | Geld inzamelen
 
 
Bouw mee aan mijn nieuw leven!

Hey iedereen

Bedankt om mijn verhaal te lezen. Ik ben een vrouw van 54j en sinds meer dan 20 jaar gescheiden. 3 jaar geleden leer ik een nieuwe liefde kennen. Mijn geluk kon niet op ondanks de negatieve reacties van mijn vrienden. Het enige wat ik hoorde waren zijn lieve woorden en eindelijk terug iemand die aandacht aan mij schonk. Mijn geluk kon niet meer stuk. Wat was ik dom!

Op korte termijn is hij bij mij komen wonen en ik begrijp zelf niet goed dat ik onmiddellijk instemde met het legaal samenwonen. Dit was dus, was nu is gebleken, de grootste fout van mijn leven. Maar toen was ik zo gelukkig dat ik alles door een roze bril zag.

Om mijn verhaal kort te houden, ben ik op 3 jaar mijn opgebouwde leven kwijt! Hij was zelfstandige maar had ook nog enorme schulden, de belastingen zijn uiteindelijk bij mij terecht gekomen en ben nu nog steeds aan het afbetalen. Hij heeft ook mijn rekeningen geplunderd enz...... Uiteindelijk ben ik nu wel klacht gaan indienen maar de zaak kan nog even duren. Uit schrik moet ik nu verhuizen en ben op zoek naar donatie om gewoon mijn leven terug te kunnen opbouwen, huur klein appartementje, enkel meubels en een klein startbudget om er weer boven te geraken.

Dank alvast om dit kerstwonder te laten gebeuren!   Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.