Bosnië

Bosnië | Geld inzamelen
 
 
Hallo mijn naam is Julia van den Elzen en ik ben 17 jaar. En met school ga ik naar Bosnië!

Beste mensen,

Vanuit school ga ik een studiereis naar Bosnië maken. Bosnië is 20 jaar geleden zwaar getroffen door een burgeroorlog en is er tot heden nog veel opknap/opbouw werk te verrichten. Vanuit school krijgen leerlingen de kans om dit te gaan doen(zorg en welzijn, techniek opleiding). Dit wordt al een aantal jaren gedaan. En dit jaar is mijn klas ook aan de beurt.

De studiereis duurt 1 week. Gedurende deze week gaan wij oa. scholen en ziekenhuizen opknappen, activiteiten met de kinderen, volwassenen doen. Dit met doel om het leven van deze mensen een stukje fleuriger te maken. Dit wordt een te gekke ervaring en kijk er nu al naar uit.

Voor dit mooie project moet ik sponsoren gaan zoeken die helpen om dit allemaal waar te kunnen maken. Van het geld kunnen wij de spullen halen die nodig zijn om de gebouwen op te knappen, zoals verf, schuurmaterialen, atributen enz. Het gaat om €500,- per leerling. Ieder bedrag is meegenomen. Dus mijn vraag aan jullie of jullie willen bijdragen aan dit mooie project?

Alvast bedankt voor de bijdrage!

Liefs, JuliaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
18 donaties
€ 260,00
Doel: € 500,00
52%

Deze actie is gesloten.