Bosnië Herzegovina

Bosnië Herzegovina | Geld inzamelen
 
 
Helpt u mee aan een betere school voor kinderen in Bosnië?

Beste, 

Mijn naam is Thomas Brinks. Ik ben tweedejaars student op de opleiding Marketing en Communicatie. Ik studeer aan het Koning Willem I College in Den Bosch. 

Iedereen verdient een goede ontwikkeling op school. In Nederland is dit zeker het geval. Hier zijn erg goede voorzieningen en facaliteiten. Helaas is dit niet overal het geval. In Bosnië Herzegovina zijn de omstandigeheden op scholen erg slecht: De muren zijn kapot, de lokalen zijn verouderd, er is onvoldoende leermateriaal, de hygiëne is slecht en er is veel vervuiling, hierdoor gaan de kinderen in een onveilige en onhygiënische omgeving naar school. Ik wil hier verandering in brengen !!!! Samen met medestudenten ga ik op reis naar Bosnië Herzegovina om een school op te knappen en beter te maken. Dit is een droom die uitkomt !!!!. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan een betere wereld en zie dit als een enorm mooie kans die ik met beide handen aangrijp. 

Helaas kan ik dit niet alleen, en heb ik uw hulp daarbij nodig. Er is natuurlijk veel nodig om dit te verwezelijken. Denk aan: Verfspullen, toiletartikelen, leermateriaal en dergelijke. 

U kunt ook uw steentje bijdragen door iets te doneren, u helpt daar de kinderen zeker mee!! 

 

Ik hoop op een geweldig project met blije kindergezichtjes als resultaat :) Helpt u ook mee??? Doneer nu! Alvast ontzettend bedankt!!!!!!!!!!!

 

Groet, Thomas BrinksEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 30,00
Doel: € 500,00
6%

Deze actie is gesloten.