Borstoperatie voor oneven borsten | Geld inzamelen
 
 

Borstoperatie voor oneven borsten

Doneer nu aan mijn borstoperatie! Dankuwel!

Beste jij,

Als 11-jarig meisje begon ik al te puberen. Ik groeide in de lengte (en breedte) en liet een geweldige ontwikkeling zien! Behalve... Mijn linkerborst is achtergebleven in de groei van mijn lichaam. Er is haast niets van vet of klierweefsel ontstaan in mijn puberteit. Dit betekent voor mij dat ik niet durf te zwemmen. Ook een bezoekje aan een lingeriewinkel jaagt mij de stuipen op het lijf. Het is onmogelijk om een bh te kopen met het verschil in de maten die ik heb. Naarmate ik ouder werd begon onzekerheid de baas over mij en mijn persoonlijke geluk te spelen. Maar nu ben ik er klaar mee!

Na veel gesprekken met artsen en chirurgen kwamen we tot de conclusie dat het enige wat eraan te doen was, een borstvergroting is om de borsten zo weer gelijk te krijgen. Natuurlijk ben ikzelf al hard aan het sparen om deze operatie te kunnen bekostigen, maar jouw hulp kan ik harstikke goed gebruiken!

Ben jij degene die een steentje bijdraagt aan het betalen van mijn sleutel tot geluk? Kan jij iets missen voor mijn operatie? Ik zal je voor eeuwig dankbaar zijn!

Alvast heel erg bedankt! J. K.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.200,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.