Body Stress release voor beperkte kids in Zambia. | Geld inzamelen
 
 

Body Stress release voor beperkte kids in Zambia.

Therapie voor beperkte kinderen in Mfuwe, Zambia. Inmiddels bewezen wonderlijk effectief!!

To Zambia with love 💚

Afgelopen mei ben ik naar Zambia geweest om nagenoeg geheel op eigen kosten en op vrijwillige basis de techniek Body Stress release te geven aan beperkte kinderen. Gewoon, omdat het mij goed gaat en ik het tijd vond "to pay it forward ".

De techniek had verbluffende en wonderlijke resulaten bij de kids. 
Kinderen die niet (goed) konden lopen gingen lopen, kinderen die armen niet gebruikten gingen dit wel doen en dan capabel waren om zichzelf te voeden, een baby die niet kon slikken ging slikken en kon nu overleven, kinderen werden zindelijk, kinderen met spasmen die ontspanden en ineens op hun omgeving reageerden, kinderen die begonnen te communiceren.....en nog veel meer.
67 succesverhalen als deze als bewijs!

Je begrijpt....wij moeten zo snel mogelijk terug om deze kids een vervolg te geven voor verder herstel en nieuwe kids uit nabij gelegen districten ook te gaan helpen!

Nu heeft de organisatie Time and Tide in Zambia, die deze kids in beeld brengt,  en tevens ons begeleid heeft tijdens de afgelopen reis een sponsor ter plekke gevonden die ons wil steunen. De organisatie was ontzettend onder de indruk van de wonderlijke resultaten en wil ons zo spoedig mogelijk terug laten komen.  De reis staat nu gepland in september a.s.
Maar helaas is het geld niet genoeg om in de kosten te voorzien. 

Daarom heel graag jullie hulp om deze reis te ondersteunen.🍀

Ik hoop met spoed nog minimaal 1500 Euro bij elkaar te krijgen om hulpmiddelen te kopen, geld voor taxi's om de kids op een verzamelplek te laten komen en in onze reis en verblijf kosten te voorzien etc.

Help je me mee?

Dit geld komt niet in de pot van een grote organisatie of blijft ergens aan een strijkstok hangen....nee! Ik ga persoonlijk! 

BSR4ALL  - www.bsr4all.nl
Project van Body Stress release regio Doetinchem  - www.bsrregiodoetinchem.nl

Anika Meijer 💚

🍀Do good, be good, feel good, life good🍀
 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

33 donaties
€ 1.030,00
Doel: € 1.500,00
68% / 165 dagen te gaan